23948sdkhjf

Hagen Maskin: Styrker ledelsen for fortsatt kontrollert vekst

Rune Garberg (49) er ansatt som ny daglig leder i entreprenørfirmaet Hagen Maskin AS i Slemmestad i Asker.

Rune Garberg supplerer Anders Hagen og Steffen Brevig i ledelsen av Slemmestad-entreprenøren.

Anders Hagen fortsetter i en mer driftsbasert rolle, bekrefter styreleder Steffen Brevig, står det på entreprenørens nettsider.

– Målet vårt med å styrke ledelsen i firmaet på denne måten, er å sikre fortsatt kontrollert vekst med stabil inntjening, sier han, og understreker at firmaets satsing på bærekraft fortsetter:

– Vi har nylig utvidet med ytterligere en el-gravemaskin, og en stadig større del av maskinparken blir elektrifisert, legger han til.

Rune Garberg har anleggsutdannelse fra teknisk fagskole med fagbrev på betong. Han har hatt forskjellige lederstillinger i anleggsbedrifter de siste 25 årene, og kom senest fra stillingen som teknisk sjef i K F Entreprenør, der han har vært ansatt siden 2006. Garberg kommer fra Slemmestad, der han fortsatt er bosatt.

Nå ser han frem til å tiltre sin nye stilling i Hagen Maskin 28. november:

– Etter mange år i bilkø, blir det en ny hverdag å kunne gå til jobb, sier han, og bekrefter at den lokale tilhørigheten var viktig.

– Faglig ser jeg veldig frem til å jobbe tett sammen med to kreative og fremtidsrettede eiere. Jeg er sikker på at jeg kan bidra til å styrke både bedriftskultur og arbeidsmiljø ytterligere.

For tiden lever vi i et ustabilt marked, og selv om mye har skjedd på kort tid er utsiktene fremover fortsatt uforutsigbare. Vi er et vinnerteam, og skal vise det i tiden som kommer. Det er i krevende tider man vokser, sier Hagen Maskins nye daglige leder.

– Vi er sikre på at ansettelsen av Rune Garberg vil bli et godt tilskudd for firmaet, og gleder oss til fortsettelsen, understreker Anders Hagen og Steffen Brevig.

Opphav og kilder: Hagen Maskin

Kommenter artikkelen
Anbefalte artikler

Nyhetsbrev

Send til en kollega

0.11