23948sdkhjf

Bertelsen & Garpestad signerte med Rogaland fylkeskommune

Arbeidet med å bygge ny rundkjøring og ny veg mellom sentrum, Engvegen og Tostemvegen i Åkra kan starte. Den 2. desember signerte Rogaland fylkeskommune kontrakt med Bertelsen & Garpestad AS:

Det har tatt lenger tid enn fylkeskommunen håpet, men nå er kontrakten signert og Bertelsen & Garpestad skal bygge bygge nye veger i Åkra sentrum etter nyttår.

Ivar Kalkvik, prosjektleiar i Rogaland fylkeskommune, forteller at en av de to entreprenørene som leverte tilbud klaget på tildelingen.

Laveste tilbyder fikk tilbudet

Konkurransen for Åkra sentrum ble gjennomført i sommer og tilbudsfristen var 2. september 2022. Det kom inn to tilbud, og entreprenøren med lavest pris ble i tråd med konkurransereglene innstilt som leverandør. Tilbyderne ble orienterte om dette i et tildelingsbrev den 15. september.

Kalkvik forteller at en av de to entreprenørene klaget på tildelingen. Da Rogaland fylkeskommune avviste klagen, valgte den aktuelle entreprenøren å fremme krav om midlertidig avgjørelse mot Rogaland fylkeskommune, med krav om at fylkeskommunen skal nektes mulighet til å inngå kontrakt med valgt leverandør.

Sør-Rogaland tingrett har nå behandla og avgjort saken og prosjektet kan fortsette.

Nytt sentrum

Arbeidet i Åkra sentrum omfatter bygging av ny rundkjøring, samt ny vei mellom sentrum og Tostemveien. Samla veilengde inkludert alle sideveier er rundt 1,5 kilometer.

I tillegg blir dagens kryss i sentrum bygd om til rundkjøringer. Mellom rundkjøringen i Åkra sentrum og Tostemveien ved Årsvollåna skal entreprenøren som vinner konkurransen bygge ny lokalvei med ny rundkjøring for å koble sammen tilførselsveiene og tilkomsten til Coop-tomta. I tillegg blir Engveien forlenget og koblet til den nye lokalveien.

Opphav: Rogaland fylkeskommune

KLIKK for alle artikler i Anbud oppdrag kontrakter.

Kommenter artikkelen
Tips redaksjonen
Bedriftenes egne nyheter
Se alle medlemsnyheter
Mest lest
STILLINGSARENA
Gå til stillingsoversikten
Nyeste artikler
Se nyeste artikler
Anbefalte artikler
Utvalgte nyheter fra forsiden
Tor-Eivind Kverneland i 2020: Tømmer og flis – helt på grensen
Stor driftskontrakt på anbud: Hvem vil ha Sunnmøre og Indre Romsdal fra september 2023?
DAF CF 340 i test i TransportMagasinet "Etter noen mil"
E6 i Badderen får ny bru - en midlertidig sådan
Dansk transportbransje ber om to milliarder kroner til elektriske lastebiler
Volvo CE: Tara under testing
Andre Nordiske Medier
Metal Supply NO
Building Supply NO
PlastForum NO

Send til en kollega

0.075