23948sdkhjf

Isachsen Anlegg: Kjell Harald Kløvstad blir ny avdelingsleder

Kjell Harald Kløvstad har jobbet i Isachsen siden 2004, og har de siste 7 årene vært prosjektleder i BVT (Isachsen Anlegg Buskerud, Vestfold og Telemark). Fra 1. januar går han inn i jobben som ny avdelingsleder:

Roger Kjenås valgte etter 25 års fartstid i Isachsen å si opp sin stilling tidligere denne måneden, men stilte seg disponibelt til å være avdelingsleder frem arvtager var på plass.

Kjell Harald vil nå kunne jobbe tett med Roger i en periode før han trer inn i stillingen. Ifølge daglig leder Ronny Abelsen så har dette vært en god prosess, og trekker frem at Kjell Harald kjenner avdelingen og selskapet godt fra før.

– Kjell Harald er en viktig kulturbærer i Isachsen og vi er svært fornøyde med at han takket ja til rollen. Kjell Harald sin erfaring og kompetanse vil være avgjørende for videre satsing og utvikling av avdelingen – og ikke minst så kjenner han folka godt. Vi er også svært fornøyd med at vi har kunnet rekruttere en så viktig rolle internt i egen organisasjon, det sier litt om kompetansen våre folk har. Jeg er trygg på at Kjell Harald er rett mann til å lede avdelingen videre sammen med resten av ledergruppen i BVT, sier Ronny.

Ifølge Kjell Harald har han hatt noen runder med seg selv de siste ukene.

– Jeg må innrømme at dette ikke har vært en plan, så det kom litt brått på. Etter noen runder med meg selv, og gode samtaler med Ronny, så landet jeg på at dette skal blir både spennende og morsomt. Og med så mye dyktige folk som vi er i BVT så veit jeg at jeg har mange å spille på og sparre med. Og jeg har tross alt lært mye av Roger som jeg vil ta med meg videre, uttaler Kjell Harald.

Kjell Harald vil trekke frem jobben som Roger Kjenås har gjort gjennom mange år.

– Roger har rigget BVT og lagt et solid fundament som vi kan bygge videre på, både organisatorisk og driftsmessig. Jeg er veldig glad for at vi sammen kan gå side om side i en overgangsperiode med tid og mulighet til erfaringsoverføring. Roger sitter naturlig nok inne med veldig relevant erfaring og kunnskap som jeg vil ha nytte av, sier Kjell Harald.

Opphav og kilder: Isachsen Anlegg

Kommenter artikkelen
Anbefalte artikler

Nyhetsbrev

Send til en kollega

0.11