23948sdkhjf

Høye strømpriser påvirker: Seabrokers GeoEnergi merker pågang

Seabrokers GeoEnergi satser og styrker nå sin markedsposisjon gjennom utvidelse av maskinparken.

BORERIGGER: I disse dager har selskapet Sebrokers GeoEnergi fått levering av den første av fire nye borerigger dedikert for energibrønner.

Dermed er de i gang med å øke kapasiteten. - Det er alltid kjekt med nye maskiner, og det trenger vi. Det er stor pågang fra både etablerte og nye kunder, sier Hans Christian Hannevig, daglig leder i Seabrokers GeoEnergi AS.

Høye strømpriser og uro i energimarkedene slår åpenbart inn hos mange bygningseiere – alt fra eiere av næringsbygg og eneboliger til store borettslag og idrettslag. Energibrønner og moderne varmesentraler er god økonomi for de aller fleste, legger han til.

- Flere av prosjektene vi nå regner på har en nedbetalingstid rundt drøye 6 år. Når vi i tillegg kan koble på stadig flere gode finansieringsløsninger så er det ikke vanskelig å ta en positiv investeringsbeslutning, legger Hannevig til.

Opprettet selskapet i vår

Seabrokers styrket i vår sin satsing på energibrønner da de opprettet Seabrokers GeoEnergi AS. Omsetningen er mer en doblet så langt i år.

Den nyeste maskinen til Seabrokers GeoEnergi er en W62 levert av Ornunga Maskin og Teknik AB. Den veier under 10t og er 1,8m bred. Riggen har tre meters borstenger og en tårnhøyde på ca syv meter. Hannevig er godt fornøyd med det han ser.

- Energibrønner er generelt effektive, lite kontroversielle, ofte svært lønnsomme og kan gjennomføres raskt de fleste steder. Jeg er glad for at stadig flere bygningseiere blir oppmerksom på dette kolumbiegget innen energisektoren, sier Ketil Solvik-Olsen, daglig leder i Seabrokers Fundamentering, som i vår skilte ut sin energisatsing i eget heleid datterselskap.

Bedre enn å drømme seg bort i "månelandinger"

- Så håper jeg flere i det politiske Norge også blir mer opptatt av løsninger som lar seg raskt implementere til lav kostnad, fremfor å drømme seg bort i «månelandinger». Uansett, vi skal gjøre vårt for at energibalansen bedres og folk kan få energipriser som ikke svir i lommeboken. Nye maskiner er vårt første bidrag til det, og så jobber vi med flere muligheter , avslutter Solvik-Olsen

Opphav og kilder: Pressemelding fra Seabrokers Group

Kommenter artikkelen
Tips redaksjonen
Bedriftenes egne nyheter
Se alle medlemsnyheter
Mest lest
STILLINGSARENA
Gå til stillingsoversikten
Nyeste artikler
Se nyeste artikler
Anbefalte artikler
Utvalgte nyheter fra forsiden
Maylin fra Grimstad: - Jeg har alltid hatt en drøm om å kjøre lastebil
Volvo-selger Jan Erik Roset: Du kjente det i tanngarden når den tok i...
SE VIDEO: Her smeller det nesten front mot front for sjåfør Lillestøl
Nye Veier forklarer: - Flere årsaker til raset over E6 i Malvik
Lastebiluhell: E16 er mellom Skui og Sollihøgda er sperret
Tunge bro-løft! 120 tonn stål og 400 tonn betong på Bryn fra natt til mandag
Andre Nordiske Medier
Metal Supply NO
PlastForum NO
Maskinregisteret

Send til en kollega

0.078