23948sdkhjf

Anleggsgartner-ordre-reserve på 50 millioner: Ansetter Stian Theodorsen

Fra mars 2023 er det full gass i Råde Graveservice med prosjekter som står i kø i to-tre år framover.

NY MANN: Stian Theodorsen (35) fra Saltnes tiltrådte 1. desember stillingen som leder for anleggsgartneravdelingen i Råde Graveservice AS.

Han tar over etter Petter Gabrielsen, som har gitt avdelingen en "flying start". Oppdragene står allerede i kø flere år framover.

I følge pressemeldingen har entreprenøren en ordrereserve på anleggsgartnerarbeid for over 50 millioner de neste par årene.

God vekst siden start

Avdelingen ble etablert av Petter Gabrielsen (66) i 2016. Han er ikke hvem som helst i anleggsgartnerbransjen på Østlandet.

Gabrielsen etablerte anleggsgartner-selskapet Calluna i 1986, og drev det i 30 år. Det selskapet ble solgt, og Petter valgte å skifte beite i 2016. Da var veien kort til Råde Graveservice.

- I Calluna-tiden jobbet vi mye samme med Råde Graveservice. Vi utvekslet tjenester og jobbet sammen helt fra begynnelsen av 90-tallet. Det var naturlig å gå hit, og det har vært en veldig spennende og givende oppbyggingsfase, sier Petter Gabrielsen.

Null i omsetning

Han kom til "udekket bord" i 2016, som eneste ansatte i en avdeling med null i omsetning. Den første jobben med uteanlegg på outlet-en i Vestby var starten på en utvikling som har gått én vei: Oppover.

– Det har vært utrolig moro. Den utviklingen har vært mulig takket være gode jobber. Mye av det er anleggsgartnerarbeid som en del av prosjekter i entreprenørvirksomheten, men vi har også fått en del oppdrag utenom det. Sommervedlikehold for sykehuset Østfold i Moss, Fredrikstad, Sarpsborg og Halden for eksempel. Det er viktig for oss. I "ledige stunder" har vi prøvd å ta noe arbeid for private, sier Gabrielsen.

 – Ledige stunder blir det ikke så mye av framover...?

 – Nei, det ser ikke sånn ut. Fra mars 2023 er full gass, med prosjekter som står i kø i to-tre år framover. Det er moro, men gir også en utfordring i å rekruttere fagarbeidere. Der er det en viktig jobb å gjøre, sier Petter Gabrielsen.

Anleggsgartner i Råde Graveservice

Stian Theodorsen kommer fra en jobb i teknisk drift i Fredrikstad kommune, og har tidligere arbeidet i entreprenørselskapet Carl C. Fon.

Han har fagbrev som anleggsgartner og senere fagskoleutdanning som anleggsgartnertekniker fra Norges grønne fagskole Vea. 

Opphav og kilder: Pressemelding fra Råde Graveservice

KLIKK for alle artikler i Nytt om navn.

Kommenter artikkelen
Tips redaksjonen
Bedriftenes egne nyheter
Se alle medlemsnyheter
Mest lest
STILLINGSARENA
Gå til stillingsoversikten
Nyeste artikler
Se nyeste artikler
Anbefalte artikler
Utvalgte nyheter fra forsiden
Maylin fra Grimstad: - Jeg har alltid hatt en drøm om å kjøre lastebil
Volvo-selger Jan Erik Roset: Du kjente det i tanngarden når den tok i...
SE VIDEO: Her smeller det nesten front mot front for sjåfør Lillestøl
Nye Veier forklarer: - Flere årsaker til raset over E6 i Malvik
Lastebiluhell: E16 er mellom Skui og Sollihøgda er sperret
Tunge bro-løft! 120 tonn stål og 400 tonn betong på Bryn fra natt til mandag
Andre Nordiske Medier
Metal Supply NO
PlastForum NO
Maskinregisteret

Send til en kollega

0.079