23948sdkhjf

Fra Ramirent: Petter Bråthen ny Key Account Manager for Komatsu

Hesselberg styrker Key Account-avdelingen.

Hesselberg Maskin ansetter ny key account for Komatsu:

- Vi har gleden av å ønske Petter Bråthen velkommen som ny Key Account Manager for Komatsu, forteller leder for Key Account avdelingen i Hesselberg, Thor Tveter.

Petter har jobbet mange år i utleiebransjen hos Ramirent, og gleder seg nå til nye utfordringer hos Hesselberg, står det i pressemeldingen fra Hesselberg Maskin.

9 år i Ramirent

Petter er opprinnelig utdannet rørlegger og jobbet med dette i noen år før muligheten for å jobbe med salg i Ramirent dukket opp. “Nysgjerrigheten for å prøve noe nytt var stor, og jeg er veldig glad jeg tok den sjansen” forteller Petter. Han var i Ramirent i 9 år, og de siste 6 årene har det vært utleie av store anleggsmaskiner.

Et godt kundeforhold ble til ny jobb

 Petter kjenner godt til både ansatte og maskinparken i Hesselberg. Han har vært kunde og jobbet tett med Hesselberg de siste 5 årene.

- Jeg følte tiden var inne for nye utfordringer, og jeg har et godt inntrykk av miljøet i Hesselberg og synes det er spennende produkter å  jobbe med.

Petter vil jobbe tett med Tim Jørstad (Key Account Komatsu) og de vil sammen ha ansvar for Komatsu i Norge.

- Jeg trives veldig godt i anleggsbransjen – det er et jovialt og godt miljø, og jeg gleder meg til å komme i gang med nye arbeidsoppgaver og utfordringer, forteller Petter.

Petter er fra Lørenskog, og bor nå i Gjerdrum med sin kone, deres to barn og familiens to hunder. På fritiden er det jakt og hund som er hans store interesse. “Det gir meg masse glede å være ute i naturen», sier Petter. «Der lader jeg batteriene!”

Opphav og kilder: Hesselberg Maskin

Kommenter artikkelen
Anbefalte artikler

Nyhetsbrev

Send til en kollega

0.094