23948sdkhjf

Anders Velta ny Country Sales Manager i IVECO Norge

Ved årsskiftet trådte Anders Velta inn som ny Country Sales Manager for IVECO Norge. Med lang og variert erfaring innen bil- og forsikringsbransjen, er Velta klar til å vende snuten hjemover til IVECO etter 12 års pause.

NYTT OM NAVN: Velta skulle bare ta en pause fra bilbransjen da han gikk over til forsikringsbransjen i 2014. 

- Det blir godt å komme tilbake til IVECO igjen ettersom det var der jeg startet min karriere i bilbransjen for 22 år siden, sier Velta.

Med 12 år i varierte roller innenfor bilbransjen, i tillegg til nesten 10 år i forsikringsbransjen, er Velta klar til å ta fatt på nye utfordringer.

46-åringen har allerede flere tanker og ambisjoner for IVECO Norge. Planen er å kartlegge mulighetene for en forsiktig vekst i et spennende marked.

- IVECO har en produktrange som treffer godt inn i fremtiden. Vår nylig lanserte eDaily er et godt eksempel på det, og har et kjempepotensial på det norske markedet. 

Med de usikre tidene for hele næringssektoren, tror Velta det til syvende sist vil handle om totaløkonomi og de små marginene som kjennes på bunnlinjen.

- Med pressede priser og økte kostnader blir TCO-regnskapet mer og mer avgjørende for bileier. Jeg tror derfor optimal energiutnyttelse, driftssikkerhet og riktige transportløsninger blir alfa omega i tiden fremover.

Når Velta ikke er å finne hos IVECO Norge benytter han mye av tiden på sjøen hvor han er frivillig som Bestmann på Redningsskøyta i Oslofjorden. 

Opphav og kilder: Pressemelding fra Iveco

KLIKK for alle artikler i Nytt om navn.

Kommenter artikkelen
Anbefalte artikler

Nyhetsbrev

Send til en kollega

0.078