23948sdkhjf

Skanska fikk kontrakt på 306 millioner kroner for studentbygg i Stavanger

Skanska skal bygge velferdsbygg for studentene i Stavanger for Studentsamskipnaden i Stavanger (SiS) og utvide eksisterende sportssenter.

NYBYGG PÅ 5 ETASJER: Skanska har signert kontrakt med Studentsamskipnaden i Stavanger om byggingen av Velferdsbygget på campus Ullandhaug.

Kontrakten har en verdi på 306 millioner kroner og inngår i ordrereserven til Norden i fjerde kvartal, skriver Skanska på sin nettside.

Prosjektet gjennomføres som en totalentreprise, og forberedende arbeider starter opp 1. februar. Byggestart blir rundt én måned etter det og byggene skal etter planen overleveres i slutten av november 2024.

- Byggingen av et nytt velferdsbygg vil være et stort løft for både studentene i regionen og SiS. Det har vært avgjørende å velge en entreprenør med en finansiell tyngde og erfaring som sikrer gjennomføringen av et prosjekt som er så omfattende, sier administrerende direktør i SiS, Elisabeth Faret.

Nærmere 13.000 studenter er tilknyttet SiS gjennom Universitet i Stavanger, tre høyskoler og to fagskoler i regionen. 

Skanska er et av verdens ledende prosjektutvikler- og entreprenørselskap med ekspertise innen bygg og anlegg, utvikling av næringsbygg, boliger og prosjekter i offentlig-privat-samarbeid. Konsernet har i dag 35.000 medarbeidere og Norge er ett av ni land hvor Skanska har virksomhet.

Opphav og kilder: Artikkel hos Skanska

KLIKK for alle artikler i Kontrakter og oppdrag.

Kommenter artikkelen
Anbefalte artikler

Nyhetsbrev

Send til en kollega

0.109