23948sdkhjf

Dia Proff leverte verdenspremiere til RG Ekspert

Svenske teletiningsmaskiner som kan kjøres på strøm, diesel eller en kombi.

En bokstavelig talt hot nyhet ble levert til Rental Group Ekspert AS på Langhus torsdag 12.januar:

Det mener i hvert fall importøren og leverandøren Dia Proff Norge AS av den første av 10 svenske Flexiheater midi 400 Hybrid teletinere som skal leveres til utleieaktøren. Resten av de tilhengermonterte maskinene blir levert i løpet av vinteren, ifølge pressemeldingen fra Diaproff.

- Dette er verdens første kombi varmeverk som kan brukes med 100% ren fossilfri energi, forklarer daglig leder i Dia Proff Norge AS, Carl Ronny Olsen.

Bestilte på Vei og Anlegg

Rental Group Ekspert AS ved daglig leder Kjell Sæter var tidlig ute med å sikre seg de første maskinene da Dia Proff Norge AS lanserte Flexiheaters nye teletiningsmaskiner på Vei og Anlegg i mai 2022. Utleieaktøren har allerede flere lette bærbare teletinere fra merket.

Direktør Erik Sollerud, øvrig ledelse, selgere og mekanikere i RG møtte opp for gjennomgang. 

- Flexiheater posisjonerer i tiden fremover for å imøtekomme etterspørselen fra alle nordiske land på elektriske teletinings maskiner, forklarer Carl Ronny Olsen i Dia Proff. 

Strøm, diesel eller en kombi

- At maskin kan brukes enten 100% på strøm, eller 100% på diesel eller en kombinasjon av dette avhengig av hva du har tilgjengelig på din byggeplass, gjør at du har mye fleksibilitet og at du tilfredsstiller krav fra Norske myndigheter til det grønne skiftet, forklarer Olsen.

Teletinerne kan også leveres som maskiner som går på 100% strøm uten diesel varmeverk.

Flexi Heater MIDI HYBRID 400 og 600

Maskinen er 100% elektrisk drevet, men er også utstyrt med dieselkjele og kan derfor kjøres på diesel (miljødiesel)- derav navnet HYBRID.

Strømforbruk og effekter:
400V 16A = 8kw
400V 32A = 17kw
400V 63A = 35Kw
Dieselreduksjon ved 100% elektrisk kjørelengde:
16A = -20 liter diesel pr dag
32A = -40 liter diesel pr dag
63A = 100% drivstoffbesparelse
Maskin er også gjort klar slik den kan bruke miljødiesel samt at alle matter inntil 200m2 er innebygget i et tak stativ på vogn 

Opphav og kilder: Pressemelding fra Dia Proff Norge AS

Kommenter artikkelen
Anbefalte artikler

Nyhetsbrev

Send til en kollega

0.093