23948sdkhjf

Maxbo dobler på Holmen – og satser på proffene

Mens gamle Maxbo Holmen i hovedsak hadde forbrukerkunder, satser det nye varehuset nå stort på proffmarkedet.

DOBBEL STØRRELSE: Nye Maxbo Holmen i Asker, rett ved E18, er dobbelt så stort som tidligere. Nå satser de stort på proffmarkedet.

- Vi satser både på kontakt med privatkunden og proffkunden. Til nå har vi vært størst på privatkunder, men med det nye anlegget satser vi i større grad på proffkundene, sier Renate Bogen, varehussjef på nye Maxbo Holmen i Asker til Building Supply.

Maxbo Holmen åpnet 9. januar og har hatt bra med kunder første uka.

Etterlengtet oppussing

- Med utvidet åpningstid blir vi mer attraktive. Vi er de eneste i området som åpner klokka 06:00 før man kommer inn til byen. Den første proffkunden kom allerede fem minutter over seks mandag morgen i forrige uke, sier Bogen til Building Supply.

– Maxbo Holmen har vært et populært varehus i mange tiår, men nå hadde tiden gått fra stedet. Varehuset ble for lite og for umoderne, og allerede for flere år siden ble det bestemt at det skulle bygges et nytt Maxbo Holmen, sier varehussjef Renate Bogen i en pressemelding.

Hun kommer fra samme stilling på Maxbo Slemmestad, og er nå klar til å overta et mye større varehus med enda flere ansatte.

Får drive-in-trelast

Det meste blir nytt på det nye varehuset, både sortiment, innredning, konsepter og løsninger. Det eneste som blir med fra det gamle varehuset er mange av de ansatte. Holmen har alltid vært kjent for sin gode malingsavdeling. Den vil nå bli forbedret ytterligere.

En av utfordringene på Holmen har alltid vært at trelasthallen har vært liten, og mange av produktene har stått ute. Det blir det slutt på nå, når trelasthallen blir både stor og oppvarmet og tilrettelagt for drive-in.

- Oppvarma trelasthall med drive-in er attraktivt for mange håndverkere. De fleste områdene er nå innomhus. Det er mer behagelig enn å laste på taket ute i vær og vind, sier Bogen til Building Supply.

- Forbrukerkunden er mer sesongbasert. De handler mest i sommerhalvåret, mens proffkundene i større grad handler hele året og derfor vil sette stor pris på denne komforten, sier Bogen til Building Supply.

Opphav og kilder: Intervju med Building Supply, pressemelding fra Maxbo

Kommenter artikkelen
Anbefalte artikler

Nyhetsbrev

Send til en kollega

34.609