23948sdkhjf

Fem i STOR transportkonsolidering: Andersen, Apollo og Termoxpress

En halv milliard i omsetning? Roger Andersen og Arild Anderson etablerer transportkonsern for partigods, stykkgods, termogods, budbiltjenester og terminaldrift. Ny konsernsjef blir Jan Erik Aas.

TUNGT SAMARBEID: Hovedkontoret vil bli lagt til Mjøndalen, og det samlede konsernet vil bli eiet likt av Arild Anderson og Roger Andersen.

De to har samarbeidet godt på eiersiden av selskap i mange år. Selskapene som inngår i det nye konsernet er:

  1. AT Transport AS
  2. Termoxpress AS
  3. Hallingfrakt AS
  4. Apollo budbiler AS
  5. R Andersen Transport AS

Selskapene skal samles iløpet av første halvår 2023, fremgår det av en fersk pressemelding.

- Et konsern som både driver partigods, stykkgods, termogods, budbiltjenester og terminaldrift har muligheten til å betjene de aller fleste kunder med behov for transporttjenester. Denne organiseringen er noe jeg har stor tro på, sier Roger Andersen i meldingen.

- Fra mitt ståsted vil det nye konsernet skape flere positive synergier som skal komme våre kunder og ansatte til gode, følger Arild Anderson opp.

Ny konsernsjef blir Jan Erik Aas. - Nå skal vi trekke ut det beste fra alle selskap, vi skal lære av hverandre og bruke ressursene på tvers.. Dette gir meg stor grunn til optimisme, og er et godt grunnlag for å nå ambisiøse mål.

Det nye konsernets totale omsetning vil utgjøre ca 450 millioner kroner, sysselsette 300 personer, og ha 250 store og små laste- og varebiler i drift.

Opphav og kilder: Pressemelding fra Andersen

Kommenter artikkelen
Anbefalte artikler

Nyhetsbrev

Send til en kollega

0.079