23948sdkhjf

Konseptet byggevarebutikk i bynære strøk: Nyåpning av XL-Bygg i Selbu

SPENNENDE SATSING: XL-Bygg Selbu etablerer byggevarebutikk i Selbu sentrum.

BYGGEVAREHUS OG PILOTPROSJEKT: Nye XL-Bygg i Selbu er et pilotprosjekt.

1. februar etablerer XL-BYGG Selbu en ny byggevarebutikk i Selbu sentrum. Den nye butikken er et pilotprosjekt i XL-BYGG og skal både øke tilgjengeligheten og gjøre byggeprosjekter enklere for innbyggerne i Selbu.

Konseptet byggevarebutikk i bynære strøk er et pilotprosjekt i Mestergruppen Byggevare som eier byggevarekonseptene XL-BYGG, Byggtorget og Byggeriet

Vår tanke bak denne type etablering er å gjøre både byggevarer og dialogen rundt et byggeprosjekt mer tilgjengelig for innbyggere i sentrum av byer og tettsteder i Norge, sier leder for anleggsutvikling Mestergruppen, Anders Vaagan.

- Plasseffektive byggevarebutikker med utstillinger i sentrum vil samvirke fint med et hovedanlegg lokalisert utenfor indre sentrumskjerne, sier Vaagan.

XL-BYGG Selbu har i en årrekke vært lokalisert sammen med øvrig aktivitet i Selbuhus-konsernet på Ganby. Over tid har XL-BYGG Selbu registrert et behov i markedet for en byggevarebutikk i sentrum av Selbu. Da det for knappe to år siden ble et ledig lokale i det som i dag har fått navnet E-bygget, var daglig leder i Selbu Byggevare, Kim André Eidem, raskt ute med å lansere ideen om en byggevarebutikk tilpasset lokalene på et kjøpesenter.

Et lagerført butikksortiment inkludert maling skal dekke behovet på typiske impulsvarer mens trelast og øvrige tyngre byggevarer vil enten kunne leveres til kunde eller hentes på hovedanlegget.

Opphav og kilder: Pressemelding fra XL-Bygg

Kommenter artikkelen
Anbefalte artikler

Nyhetsbrev

Send til en kollega

0.079