23948sdkhjf

Assemblin kjøper bemanningsselskapet Ariemi AS

Assemblin styrker organisasjonen gjennom oppkjøp av bemanningsselskap.

NYTT OPPKJØP: For å tilpasse seg nye krav i markedet, har Assemblin AS kjøpt opp bemanningsselskapet Ariemi AS med cirka 130 ansatte.

Ariemi har siden etableringen i 2019 levert tjenester innen bemanning og rekruttering til bygg, anlegg og industri. Selskapet opererer primært innen VVS rørlegging, og jobber med noen av Norges største entreprenører på Østlandet og Innlandet, deriblant Assemblin. Bedriften har hovedkontor i Tønsberg.

- De store oppdragsgiverne, i både privat og offentlig sektor, ønsker at vi i størst mulig grad skal bruke egne, fast ansatte medarbeidere i prosjektoppdragene våre. For å kunne imøtekomme dette ønsket, har vi som strategi å øke andelen egne ansatte, sier administrerende direktør Torkil Skancke Hansen i Assemblin Norge.

Avtalen med Ariemi innebærer at Assemblin overtar alle ansatte, både funksjonærer og VVS-montører.

- Mange av disse medarbeiderne har jobbet for Assemblin tidligere. Arbeidsmarkedet har vært under hardt press i lang tid, og når vi nå får mulighet til å styrke arbeidsstokken med en stor gruppe erfarne fagfolk, er det bra for både oss og kundene våre, sier Torkil Skancke Hansen.

Assemblin er en komplett installasjons- og servicepartner med virksomhet i Norge, Sverige og Finland. De utformer, installerer og vedlikeholder tekniske systemer for luft, vann og energi. Assemblin har en omsetning på 12,9 milliarder SEK og cirka 6.700 medarbeidere på rundt 100 steder i Norden. 

Opphav og kilder: Pressemelding fra Assemblin

KLIKK for alle artikler i Building Supply.

Kommenter artikkelen
Anbefalte artikler

Nyhetsbrev

Send til en kollega

0.11