23948sdkhjf

Veidrift AS er oppkjøpt: Ramudden kjøper tre selskap i Norden

Ramudden har kjøpt 100 prosent av aksjene Veidrift AS. Veidrift og Ramudden vil samlet sett styrke Ramudden sin posisjon som den ledende leverandøren av trafikkregulerende arbeider i Norge.

OPPKJØP AV TRE SELSKAP: Ramudden kjøper både Veidrift og to ytterligere ledende selskap.

I tillegg til Veidrift, kjøper Ramudden Roads Aps (Danmark) og JES TA & Trafik Stockholm (Sverige).

Oppkjøpene legger til tre nye lokasjoner i og rundt storbyområdene Oslo, København og Stockholm, mer enn 180 millioner inntekter og 70 nye kolleger.

- Veidrift er svært komplementære til våre lokale virksomheter og lar oss utvide tilbudene våre til våre kunder og partnere ytterligere, sier Roy Mevold daglig leder i Ramudden AS. 

Veidrift AS ble grunnlagt i 1991 og er et av de ledende selskapene innen midlertidig trafikkledelse og permanent skiltmontering i Norge. Selskapet har siden 2015 vært en del av Norvestoreide Roadworks. Virksomheten har hovedkontor på Langhus og sysselsetter 55 personer.

Roads Aps ble grunnlagt i 2017 og er den ledende urbane midlertidige trafikkstyringsleverandøren i København og Fredriksberg. Virksomheten opererer fra ett sted i København og sysselsetter 12 personer.

JES TA & Trafik ble grunnlagt i 2020 og er en raskt voksende tjenesteleverandør i Stor-Stockholmsregionen. Virksomheten driver fra Tumba og sysselsetter 3 personer.

Opphav og kilder: Pressemelding fra Ramudden

KLIKK for alle artikler i Building Supply.

Kommenter artikkelen
Anbefalte artikler

Nyhetsbrev

Send til en kollega

0.047