23948sdkhjf

Rototilt: Utvider organisasjonen i Norge

"Satsingen er et ledd i et langsiktig arbeid for å etablere bedre tilstedeværelse hos kundene."

FOKUS PÅ VEKST: Rototilt ansetter Michael Hällström som Country Manager.

Det betyr også at Hans-Ronald Hohlweg går over i en ny rolle som salgsansvarlig for QuickChange innen forretningsområdet Demolition.

– Norge er et viktig marked for alle produktene våre, og vi ser et stort potensial for blant annet QuickChange. Stadig flere oppdager fordelene med systemene våre, og det er veldig bra å kunne utvide organisasjonen for å oppnå høyere etterspørsel og nå flere segmenter, sier Markus Olofsson, nordisk markeds- og salgssjef.

Hjemmemarkedene i Norge, Finland og Sverige er ekstra viktige for Rototilt. De kjennetegnes av et bredt kundesamarbeid og en stor interesse for teknisk innovasjon, der QuickChange, Rototilts helautomatiske hurtigkoblingssystem, har utgjort en stor forskjell i arbeidshverdagen for maskinførerne, står det i pressemeldingen.

Det er allerede kjent at norske maskinførere er i verdenstoppen når det gjelder bruk av tiltrotatorer, det preger også kravene og bidrar til teknisk utvikling. 

Nyansatte Michael Hällström (54 år) kommer fra rollen som Sales Manager for Luna Norway og Country Manager for Luna Sweden. Han gleder seg til å bli kjent med nye og eksisterende Rototilt-kunder. Han begynte i stillingen 30. januar.

Opphav og kilder: Pressemelding fra Rototilt

Kommenter artikkelen
Anbefalte artikler

Nyhetsbrev

Send til en kollega

0.078