23948sdkhjf

Fjøssystemer og Laksesystemer blir leverandør av solcelleanlegg

Satser for fullt og selger solceller til landbruk og industri.

SOLCELLER TIL LANDBRUK OG INDUSTRI: Med solceller blir energi-konseptet komplett forteller Andrè Stenumgård i Fjøssystemer.

I en tid med rekordhøye energipriser og ingen utsikter til at prisene skal komme seg ned til det nivået Norge er vant med, var tiden moden for å finne alternativer. Fra før har Fjøssystemer etablert et apparat for både biovarme og solfangere. 

Fjøssystemer har fått importen på solcelleanlegg fra en stor internasjonal produsent. Dette gjør det mulig for oss å satse for fullt på salg av solcelleanlegg til landbruk og industri. Vi har fått på plass den kompetansen som skal, og blitt godkjent som Elvirksomhet av Direktoratet for samfunnssikkerhet og beredskap, sier Stenumgård.

Stenumgård forteller at responsen fra bioenergi har vært god og at det ser ut til at solceller er like aktuelt. For å bli godkjent som Elvirksomhet av DSB, kreves det at at de har ansatt en egen elinstallatør. 

- Vi leverer paneler både til tak, vegg og bakkeanlegg. Det er viktig for oss å poengtere at vi kun selger til landbruk og industri. Dette segmentet har store areal som gir gode muligheter for produksjon av strøm med solcelle, sier Stenumgård.

Laksesystemer AS er et ungt selskap i Fjøssystemer-gruppen. Fjøssystemer har 40 års erfaring i innendørsmekanisering av fjøs og tett på en milliard i omsetning.

Støttet av synergier med Fjøssystemer kan Laksesystemer tilby en bred portefølje av løsninger for den landbaserte akvakulturnæringen.

Opphav og kilder: Pressemelding fra Fjøssystemer

KLIKK for alle artikler i Building Supply.

Kommenter artikkelen
Anbefalte artikler

Nyhetsbrev

Send til en kollega

0.062