23948sdkhjf

Follobanen: PwC skal evaluere trøbbelet

Oppdraget for Bane Nor vil bli gjennomført av PwC i samarbeid med flere underleverandører.

TOGTRØBBEL: Formålet med evalueringen er å kartlegge og verifisere hendelsesforløpet som førte til at Follobanen ble stengt kort tid etter åpningen.

- Flere aktuelle leverandører er forespurt om å levere tilbud. PwC er valgt som leverandør, opplyser Cato Hellesjø, styreleder i Bane NOR, i en fersk melding.

Oppdraget vil bli gjennomført av PwC i samarbeid med flere underleverandører. PwC har knyttet til seg ekspertise innen relevante fagområder gjennom Holte Consulting AS og andre tekniske underleverandører.

PwC skal identifisere de bakenforliggende årsakene til at dette skjedde og avklare relevante ansvarsforhold. Evalueringen knytter seg spesifikt til dette, men vil kunne omfatte flere forhold for å belyse relevante bakenforliggende årsaker.

- Vi ser frem til å komme i gang. Styret i Bane NOR er svært opptatt av å forstå de bakenforliggende årsakene. Situasjonen på Follobanen er meget uheldig og det er viktig å bruke denne evalueringen for å vurdere nødvendige tiltak hos Bane NOR, sier Hellesjø.

Oppdraget er planlagt fra medio mars og sluttført juni 2023

Opphav og kilder: Pressemelding fra Bane Nor

KLIKK for alle artikler i Anbud oppdrag kontrakter.

Kommenter artikkelen
Anbefalte artikler

Nyhetsbrev

Send til en kollega

0.078