23948sdkhjf

Bygg på 60.000 kvadratmeter med QR-koder på dørene.

R. Bergersen signerer digital serviceavtale med VIA Vika og leverer løsning for QR-koder på dørene.

VEDLIKEHOLD OG QR-KODE: Torfinn Rosland i R. Bergersen forteller at de har jobbet i over to år med prosjektet som bruker QR-koder for vedlikehold på dør.

- Microbuild-systemet med QR-koder gir oss bedre mulighet for å logge hva som gjøres på en dør, og ikke minst sende rapport til kunde, sier Torfinn Rosland .

- Vi har kontroll på dørene i bygget gjennom en QR-kode på hver dør. Alt som gjøres av service, kontroll og vedlikehold på den enkelte dør registreres digitalt, sier Rosland.

Man skanner QR-koden med Microbuild appen på mobilen, og får da fram en sjekkliste for denne døren. Den fyller man ut etter hvert som man utfører jobben, og dette blir da registrert i Microbuild, sier Rosland.

Videre forteller Rosland at de sender ut rapport til kunden i etterkant. Før ble dette gjort manuelt, og da var det vanskeligere å få alt registrert og holde oversikt. Den store forskjellen med dette systemet er altså automatikken.

Via Vika er Oslos nyeste prestisjebygg på over 60.000 kvm med leietakere og eiere som setter store krav i alle ledd. 

- Systemet er viktig i forhold til driftsstabilitet og brann og rømningsfunksjoner. Kunden vil til enhver tid kunne få informasjon om hva som er gjort, og når, sier Roar Forfang

R. Bergersens servicekonsept er basert på MicroBuild, et system for prosjektering, produksjon, drift og vedlikehold av dørmiljø. MicroBuild er utviklet av spesialister på dør, lås og beslag. Programmet brukes av profesjonelle, fra tegning til ferdig bygg.

Opphav og kilder: Intervju med Building Supply og pressemelding fra R. Bergersen

KLIKK for alle artikler i Building Supply.

Kommenter artikkelen
Anbefalte artikler

Nyhetsbrev

Send til en kollega

0.078