23948sdkhjf

Montér med storsatsing på rådgiving i Lillehammer-regionen

Anlegget på Hovemoen er en storsatsing for Montér og eieren Optimera.

NYTT BYGGEVAREHUS: Hjelp til planlegging og rådgivning blir sentralt i det nye Montér-byggevarehuset som åpnet dørene i 23. ferbruar.

– Vi vil møte både proff- og privatkunder enda mer som rådgiver og partner i det nye byggevarehuset. Vi stiller både med byggevarene og støtte til gjennomføringen fra byggegrop til innflytting, sier daglig leder Anders J. Hærdig i Montér Lillehammer.

Vi jobber tett på store hyttemarkeder og omfattende turisme. Det gir oss stor tro på fremtiden, selv om vi nå er inne i en periode med noe oppbremsing i nysalg av hytter, sier Hærdig.

På Hovemoen blir Montér Byggeservice godt synlig i lokalene. Her gis hjelp til planlegging og gjennomføring av små og store prosjekter, også i forhold til energitiltak.

Konkrete beregnninger for folk

– De høye strømprisene har skapt interesse for energitiltak. Spørsmålet er hva som lønner seg. Nylig lanserte vi Energiportalen som svarer konkret på dette i forhold til folks egen bolig, sier Hærdig.

Blant grepene som kan gi gode besparelser er etterisolering, vindusbytte og rentbrennende vedovner. – Vi kan beregne både hva tiltakene koster og hvor mye som kan spares, sier Hærdig.

Optimera inkluderer Optimera Byggsystemer som har to tekniske avdelinger rettet mot proffmarkedet. Avdelingene kan prosjektere, gjøre kostnadsberegninger, kontrollere brannegenskaper og mer.

Konstruksjonspakker og elementer

Sju fabrikker kan dessuten levere prefabrikkerte takstoler, konstruksjonspakker og bygningselementer. Dette gir byggmestre og entreprenører valget mellom å plassbygge eller få bygninger heist på plass.

– Med rådgivningstjenester og bygningselementer kan lokale firmaer påta seg mye større prosjekter og konkurrere med virksomheter utenfra. På denne måten blir anlegget vårt på Lillehammer inngangsport til tjenester og muligheter som styrker lokale virksomheter, mener Hærdig.

Opphav og kilder: Pressemelding fra Optimera

KLIKK for alle artikler i Building Supply.

Kommenter artikkelen
Anbefalte artikler

Nyhetsbrev

Send til en kollega

0.125