23948sdkhjf

Veidekke bygger 99 leiligheter for 300 millioner kroner i Oslo

Veidekke bygger flere boliger i Lille Løren Park.

VEIDEKKE FIKK TOTALENTREPRISE: Prosjekt Lille Løren Park er en totalentreprise verdt om lag 300 millioner kroner.

Dette er andre byggetrinn som består av 99 miljøsertifiserte leiligheter i to bolig-blokker samt parkeringskjeller, og byggearbeidene er allerede igangsatt. 

-  Vi har vært med på å utvikle prosjektet helt fra begynnelsen, akkurat slik vi liker aller best sier avdelingsleder Kaare Gilhus i Veidekke Bygg Oslo.

På Løren har en ny bydel vokst frem der hvor det tidligere var industriområde og militærleir. Lille Løren Park vil når alt står ferdig bestå av 348 miljøsertifiserte leiligheter etter standarden BREEAM-NOR og en barnehage.

Andre byggetrinn består av hhv 47 og 52 leiligheter i to boligblokker på fire til åtte etasjer, og store felles takterrasser byr på utsikt over by og fjord.

- Det er fortsatt et svært stort behov for boliger i Oslo, og vi er glade for å kunne starte byggingen av nok et prosjekt på Løren, sier administrerende direktør Pål Aglen i Nordr Norge og viseadministrerende direktør Øystein Klungland i Selvaag Bolig.

- Sammen med Veidekke har Nordr og Selvaag Bolig lykkes med å håndtere et krevende kostnadsbilde og kan tilby attraktive boliger med høyt fokus på bærekraft, sier Aglen og Klungland.

Byggearbeidene er kommet i gang, og planlagt innflytting er i desember 2024. Les mer om prosjektet her. Oppdraget er tatt inn i Veidekkes ordrereserve for fjerde kvartal 2022.

Opphav og kilder: Pressemelding fra Veidekke

KLIKK for alle artikler i Building Supply.

Kommenter artikkelen
Anbefalte artikler

Nyhetsbrev

Send til en kollega

0.098