23948sdkhjf

Oslos første XL-BYGG

Det nye proff-senteret åpnet 1. mars med 5.000 kvadratmeter.

FØRSTE I OSLO: XL-BYGG Proff Alna på Alnabru.

Det nye proffsenteret er på totalt 5.000 kvadratmeter. XL-BYGG Proff Alna springer ut fra tidligere Sentrum Bygg som er en aktør innenfor interiørsegmentet. Dette sortimentet videreføres samtidig som at tyngre byggevarer og et proff butikksortiment nå er på plass. Proffanlegget har et bredt spekter av informative produktutstillinger.

- Alt er nyoppusset i det nye proffanlegget vårt. Vi tilbyr med dette alt som proffkundene trenger, sier Cato Sannerud, avdelingsleder på XL-BYGG Proff Alna.

- Dette er vår første XL-BYGG i Oslo. Her har teamet levert et anlegg som tilbyr full pakke av både vareutvalg og tjenester – men også effektiv handel for proffen, sier Are Ellingsve, kjededirektør i XL-BYGG.

XL-BYGG Proff Alna ligger på Alnabru i Oslo på adressen Verkseier Furulunds vei 9.

Mestergruppen er et av Skandinavias største konsern innen byggevarehandel, huskjededrift for boligentreprenører og eiendomsutvikling.

I Norge eier Mestergruppen blant annet:

Byggtorget, Byggeriet, Blink Hus, Malorama, Mesterhus, Mestergruppen Arkitekter, Mestergruppen Eiendom, Nordbohus, Pretre, Røroshytta, Saltdalshytta, Systemhus, VVS Norge og XL-BYGG.

Opphav og kilder: Pressemelding fra Mestergruppen

KLIKK for alle artikler i Building Supply.

Kommenter artikkelen
Anbefalte artikler

Nyhetsbrev

Send til en kollega

0.094