23948sdkhjf

Conexpo-lansering: Cat 926, 930 og 938 Next Gen

Tungt følger Conexpo med Cat-lansering:

Om du er i Las Vegas for øyeblikket kan du stikke bort å se den første Cat 930 i Next Gen, mens produksjonsdatoen for Cat sine nye små hjullastere er fjerde kvartal 2023.

- Dette er overgangen fra M-serien til Next Generation modeller på Cat sin serie av SWL hjullastere 926, 930 og 938. tilsvarende som var på MWL serien tidligere på de større modellene, forteller Heming Kornstad, produktsjef hjullaster hos Pon Equipment.

Svært kort fortalt er det snakk om nye modeller med endel nytt utstyr, nytt førermiljø, nye funksjoner og ny teknologi.

Maskinene er nå optimert for å gå på lavere turtall for å bruke mindre diesel og er mest effektive mellom 1200 og 1500 o/min i tillegg til at pumpene er større slik at de kan kjøres på lavere hastighet.

Fire modus

For første gang har også Cat sine små hjullastere fire forskjellige moduser som Utility mode, Torque mode, Hystat mode og Ice mode. 

Torque Control

På utstyrsfronten nevner også Caterpillar auto wheel torque control som automatisk justerer dreiemoment til hjulene og justerer rimpull for å reduserer spinning. Maskinene  får også diffsperre på fremre aksel som standard med limited slipp diff på bakre aksel som tilvalg. Nye Cat 938 kommer standard med automatisk diffsperre i tillegg til manuell kontroll.

Gratis prøveperiode

Vektsystemet Cat Payload er installert på de tre maskinene som standard med 250 timers prøvetid før du må tegne abonement.

Opphav og kilder: Cat / Pon Equipment

Kommenter artikkelen
Anbefalte artikler

Nyhetsbrev

Send til en kollega

0.082