23948sdkhjf
Del siden

Hytorc Norge AS

I Norge begynte Hytorc som et enmannsforetak tidlig på åttitallet, og ble til Hytorc Norge AS 1. mai 1989. Pr. i dag er vi over 50 personer som server det skandinaviske markedet.

HYTORC er en totalleverandør av alt som kan relateres til momentverktøy og tiltrekning av boltede forbindelser. Kort forklart; vi leverer løsninger til alle applikasjoner hvor tiltrekning på moment er nødvendig eller påkrevd. I tillegg til dette tilbyr vi hydrauliske sylindere, avdragere, tilhørende pumper og diverse løfteutstyr til industrien.

Hytorc har alltid ledet utviklingen av hydraulisk momentverktøy og relatert utstyr. Vi har opp gjennom årene samarbeidet, og gjør det fortsatt, med alle store selskaper innen olje, gass og fornybar energi. Hytorc Norge har vært ledende i utvikling av manualer, brukerkurs og opplæring i mutterrelatert arbeid. Det skal vi fortsatt være.

Vi er involvert i flere nye prosjekter og er i front når det gjelder kalibrering og vedlikehold. Hytorc Norge besitter en enestående «knowhow» og har et unikt totalkonsept.

 

Hytorc Norge AS
Kanalvegen 6
4033 Stavanger
Norge
Org. nr.: NO981372018
32
Finn oss på

Kontaktpersoner

{{ contact.name }}
{{ contact.title }}
Last opp flere

Bedriftsportefølge

Last opp flere

Send til en kollega

0.047