23948sdkhjf
Del siden

Entreprenørfirmaet Østergaard A/S

Entreprenørfirmaet Østergaard A/S ble grunnlagt i 1910.

Firmaet har fra starten utført havnebygnings-, brobygnings- og jernbaneprosjekter. Fra 1920-tallet har firmaet utført de første gjennompresninger- og tunneleringsoppgaver.

I dag består firmaet av en avdeling som løser tradisjonelle anleggsoppgaver innenfor jord, vei, beleggning og avløp, samt en avdeling som utfører No-Dig-Arbeider.

De tradisjonelle anleggsoppgavene utføres i hovedsak som underentreprise over hele landet, dog med hovedvekten i Østjylland. Oppgavemessig løser vi både større og mindre anleggsoppgaver, og har fått stor erfaring med å løse kompliserte kloakk- og beleggningsoppgaver i tett bebyggede strøk.

No-Dig-spesialiteten har vi siden starten vedlikeholdt og videreutviklet.
Disse spesialitetene utføres overalt i Danmark, og siden 2008 også utenfor landets grenser. No-Dig utføres enten i underentreprise, i hovedentreprise eller i partnering.

Vi har gjennom årene vedlikeholdt og utviklet erfasring og kompetanse og har igjennom dette oppnådd en høy grad av spesialisering.
Dette har vært mulig med en stabil og kompetent stab av nøkkelpersoner med mange års erfaring på både ingeniørsiden og som utførende medarbeidere.
Det er en tradisjon hos Østergaard A/S å utvikle teknisk utstyr og metoder, blant annet tunneleringsutstyr, samt utstyr til pilotrørsmetoden utviklet av oss selv.

Vi legger vekt på og har hatt tradisjon for å løse oppgavene til byggherrenes fulle tilfredshet. Kvaliteten er utover erfaringen og medarbeidere oppnådd gjennom grundig planlegging, blant annet legges det stor vekt på å basere utførelsen på forundersøkelser, som gjennomgås nøye med det formål om å velge den riktige metoden for den aktuelle oppgaven.

Vi legger videre vekt på samarbeidet mellom byggherrene, rådgivere og entreprenører om planleggingen av oppgavene, samt å ha en tett dialog gjennom utførelsesprosessene.

Entreprenørfirmaet Østergaard A/S
Sverigesvej 4
7100 Vejle
Danmark
Org. nr.: DK73381711
110
Finn oss på

Kontaktpersoner

{{ contact.name }}
{{ contact.title }}
Last opp flere

Bedriftsportefølge

Last opp flere

Send til en kollega

0.063