23948sdkhjf

Elteco AS

Gjennom 50 år har Elteco vært en ledende leverandør av elektroniske og elektrotekniske produkter til det norske markedet.

ELTECO AS skal være en seriøs, faglig dyktig og inspirerende samarbeidspartner. Hos oss treffer du friske og engasjerte medarbeidere med høy teknisk kompetanse. Vi er opptatt av å utvikle varige verdier sammen med våre kunder.

Elteco er eiet av det svenske konsernet Addtech

Miljø og kvalitet
Vår kvalitetspolitikk setter sterke krav til oss. Kvalitetsprosessen har lært oss å tenke kvalitet i hverdagen. Våre rutiner og prosedyrer er bygd opp slik at våre kunder til enhver tid skal få rett produkt til rett tid til rett pris. 
Våre kunder er velkomne til å foreta revisjoner hos oss. Kvaliteten vår tåler nemlig å bli satt på prøve, og det gir deg som kunde en viktig trygghet.

Fabrikkautomatisering
Elteco kan tilby et svært bredt produktutvalg innen fabrikk automatisering fra leverandører som er blant de absolutt ledende innenfor sitt område. Enkelte av disse har via Elteco levert til det norske markedet i nærmere 40 år. 
Deteksjon, posisjonering, måling av bevegelse og hastig het, registrering av antall og mengde, samt identifikasjon har alltid vært Eltecos sterke sider.

Prosessautomatisering
Prosessautomatisering har alltid vært et av satsningsområdene til Elteco. Dette innbefatter måling og registrering av temperatur, trykk i eller utenfor Ex-sone. Produktspekteret omfatter i tillegg komplette Ex-p løsninger, 
Ex skjermsystemer/ terminaler og Ex-PCer.

Elektroteknikk
Elektro er det tredje av våre produktområder. Dette området spenner over et stort produkt- og leverandørspekter. Ulike varianter av releer, analoge og digitale instrumenter, utstyr for jordfeil og isolasjonsovervåking, samt 
alarmsentraler og generatorkontroll inngår her.

Se alleNyheter

Fakta om Elteco AS

Adresse
Elteco AS
Floodmyrvegen 24
3946 Porsgrunn

Region
Norge
Vestfold og Telemark
Porsgrunn

Telefon: +47 35 56 20 70

Org. nr.: NO988638897

Kontaktpersoner

Kjell Øino
Direkte telefon: +47 90142789
Olav Bakken
Stig Simonsen

Send til en kollega

0.174