23948sdkhjf

Emitech AS

Gjennom mer enn 25 år har

Emitech

levert kosteffektive løfte-, transport- og lagrings-løsninger til småskipsverft, marinaer og båtforeninger, samt betongvarefabrikker og annen industri med tungløftbehov.

Med sterkt prosjektorienterte organisering bistår de ofte fra idé-stadie, konsept- og utstyrs-optimalisering, til prosjektering og levering av sterkt kundetil-passede løsninger.

Båt -håndtering og -lagring er Emitech definitive spesialområde. Kvalitet og service har alltid vært deres ledestjerne. I dag kan de tilby et svært bredt spekter av båtheiser, båtkraner, slipwaytrailere, transportere, marinatrucker, lager- og opplagsmateriell, samt gantrykraner og spesialtrucker for industriell bruk fra noen av verdens ledende produsenter, herunder også service- og vedlikeholds-tjenester for samme.

Emitech kan i de fleste tilfeller også tilby konkurransedyktige finansierings- og/eller leie-løsninger for både nytt og brukt utstyr. Ta kontakt, og de stiller gjerne for presentasjon av ulike aktuelle løsninger og gjennomgang av Deres eventuelle prosjekt, løfte-, transport- eller lagrings-behov.

Se alleNyheter

Fakta om Emitech AS

Adresse
Emitech AS
Trommedalsjordet 18
3735 SKIEN

Region
Norge
Oslo

Telefon: +47 35 91 12 30

Kontaktpersoner

Ingunn Rønjom
Tore Erland Gregersen
Direkte telefon: +47 901 92 050

Send til en kollega

0.109