23948sdkhjf

ITW Construction Products ApS

ITW Construction Product er en leverandør til den danske byggebransjen, med merker som Paslode, SPIT og NKT Festemidler, ITW Construction Product har markedets bredeste utvalg av festeløsninger for tre, betong, stål og gips. Serien består av alt fra de minste spikerene og skruene til de store containerløsningene. Arbeidet utføres for å hjelpe håndverkere, entreprenører og ingeniører med å bygge effektivt, trygt og mer holbart.

ITW CP har to produksjonsanlegg i Norden, et monteringsanlegg i Aulum og anlegget i Middelfart. Verdens mest avanserte spikerproduksjon. Middelfart er også det nordiske hovedkontoret og det nordeuropeiske sentrallageret.

Totalt er det ca. 200 ansatte i Danmark og rundt 300 i Norden. Hos ITW CP er prosessoptimalisering, kvalitetssikring, samarbeid, utvikling, ansvar og inkludering en del av hverdagen. Selskapet er en del av Illinois Tool Works, som har nesten 50 000 ansatte i 55 land.

ITW består av et stort antall forretningsenheter og merkevarer som opererer i flere globale markeder. Vår selvstyrende forretningsstrategi og vårt fokus sikrer at selskapene våre er nær de som kjøper produktene våre. Denne nærheten og lokal kunnskap betyr at vi raskt kan identifisere og møte kundenes behov med riktige produkter og støttetjenester.

Samlet sett kommer vår suksess fra det felles resultatet av aktiviteter i mange forskjellige markeder, primært bygg og bil- og matutstyr. Sammensetningen av disse inntektene skaper stabilitet under økonomiske svingninger og gjør oss motstandsdyktige mot nedgangstider i markedet. En sterk posisjon i ett marked kompenserer for svingninger i et annet marked.

Fakta om ITW Construction Products ApS

Adresse
ITW Construction Products ApS
Gl. Banegårdsvej 25
5500 Middelfart

Region
Danmark
Syddanmark
Middelfart Kommune

Telefon: +45 634 11 030

Kontaktpersoner

Helena Hedlund
Tittel: Marketingschef Norden
Direkte telefon: +46 762731347

Send til en kollega

0.156