23948sdkhjf
Del siden

Tamtron AS

Scaleit AS blir til Tamtron AS fra 1. januar, 2023!

Scaleit har vært  et norsk selskap fra det ble etablert i 1971 og frem til nye eiere kom inn i 2021. Vi leverer vekter og veiesystemer til norsk industri og næringsliv og innehar over  50 års bransjekunnskap.

Som Norges eneste fullsortiments vektleverandør kan vi tilby komplette løsninger, og vi vil alltid kunne tilby den tekniske løsning hver enkelt kunde er best tjent med.

Vi har alltid valgt å fokusere på at våre produkter skal ha høy kvalitet, lang levetid og dermed også god totaløkonomi for kunden.  Derfor har vi alle typer kunder på vår referanseliste, fra den minste torghandler til de største konsern og entreprenører.

Vår kvalitetspolicy innebærer at alle leveranser skal oppfylle kundens forventninger når det kommer til brukeropplevelse. Les gjerne mer om vår kvalitetspolicy.

Vi fokuserer ikke bare på selve vekten men også på systemet rundt, slik som bommer og adkomstkontroll, fotodokumentasjon med mer, samt programvaren som styrer det hele.  Vi har utviklet vår egen programvare siden 1980-tallet, og har stor kompetanse på dette feltet.  Vi har systemer for enkeltstående anlegg og for store konsern med sentrale servere og avdelingskontorer.  Vi jobber også mye med mobile dataløsninger.  Våre systemløsninger er skalerbare, og det betyr at selv om man starter med enkle og rimelige løsninger kan man bygge ut og oppgradere løsningene etter hvert som man vokser og kravene øker.

Har du et udekket behov innen mål og vekt?  Ser du etter løsninger?  Ta kontakt med oss, så finner vi sammen en løsning som fungerer for deg.

Tamtron AS
Vestvollveien 30 B
2019 SKEDSMOKORSET
Norge

Kontaktpersoner

{{ contact.name }}
{{ contact.title }}
Last opp flere

Bedriftsportefølge

Last opp flere

Send til en kollega

0.031