23948sdkhjf

Norsk Trailer Express AS

Norsk Trailer Express AS er den av de ledende internasjonale speditørene i sitt segtment i Norge. Vi er spesialister på trailertransporter, spesielt rettet mot stykkgods og partilaster fra hele Europa og Norden.  Vi er også spesialister på sjø og flytransporter. Vi representerer vi et velutviklet og verdensomspennende agentnettverk for oversjø og flyfrakt.

Nortrail - Norsk Trailer Express AS er i dag et fremtidsrettet selskap som opererer transporter på land, på sjøen og i luften. Dette skjer via egne transportselskaper og terminaler, eller som agenter for andre selskaper og rederier, og vi representerer de mest komplekse og kompetente transportnettverkene i Europa.

Nortrail - Norsk Trailer Express AS er et velfundert selskap med en profesjonell tilnærming til markedet. Vi er kjent for å kunne tilby våre kunder innovative løsninger og personlig service. Vi har et bredt sortiment av transport- og logistikktjenester fokusert på høy kvalitet og med lokal kunnskap i hvert industrielt hjørne av Europa. Vi sikrer dermed en rask og pålitelig service, uavhengig av hvor godset måtte befinne seg.

Hos Nortrail er hver kunde unik!

Fakta om Norsk Trailer Express AS

Adresse
Norsk Trailer Express AS
Verkseier Furulunds vei 49
0668 Oslo
Se på kart

Region
Norge
Oslo

Telefon: +47 22 80 17 00

Se nettsiden

Kontaktpersoner

Christian Whist

Johanne Ingierd

Send til en kollega

0.111