23948sdkhjf
Del siden

Norsk Trailer Express AS

Norsk Trailer Express AS er spesialister innen trailertransport, spesielt rettet mot stykkgods og partilaster fra hele Europa og Norden.  Vi er også sterke på sjø og flytransport hvor vi er medlem av et velutviklet og verdensomspennende agentnettverk for oversjø og flyfrakt.

Nortrail - Norsk Trailer Express AS er i dag et fremtidsrettet selskap som opererer transporter på land, på sjøen og i luften. Dette skjer via egne transportselskaper og terminaler, eller som agenter for andre selskaper og rederier, og vi representerer de mest komplekse og kompetente transportnettverkene i Europa.

Nortrail - Norsk Trailer Express AS er et velfundert selskap med en profesjonell tilnærming til markedet. Vi er kjent for å kunne tilby våre kunder innovative løsninger og personlig service. Vi har et bredt sortiment av transport- og logistikktjenester fokusert på høy kvalitet og med lokal kunnskap i hvert industrielt hjørne av Europa. Vi sikrer dermed en rask og pålitelig service, uavhengig av hvor godset måtte befinne seg.

Hos Nortrail er hver kunde unik!

Norsk Trailer Express AS
Verkseier Furulunds vei 49
0668 Oslo
Norge
Finn oss på

Kontaktpersoner

{{ contact.name }}
{{ contact.title }}
Last opp flere

Bedriftsportefølge

Last opp flere

Send til en kollega

0.062