23948sdkhjf

AWI Maskin AB

AWI Maskin AB er et svensk selskap som åpnet dørene i 1983. 

AWI Maskin AB fungerer som representant i Norden for et stort antall ledende selskaper innen plast, gummi, emballasje og jernbane.

Vi selger maskiner og periferiutstyr til plast-, gummi-, emballasje- og jernbaneindustrien. Individuelle maskiner så vel som komplette prosesslinjer, og vi kan gjennom vårt brede utvalg tilby våre kunder komplette løsninger for de fleste formål.

Geografisk er vi fra 1/4 2019, lokalisert i Arlöv utenfor Malmö.

Siden 1993 har AWI Maskin AB jobbet med standarder og rutiner i samsvar med ISO-9000. Selvfølgelig stiller vi tilsvarende krav til selskapene vi representerer.

Service
En viktig del av AWI Maskin ABs virksomhet er vår tjeneste, som innebærer hjelp til montering, reservedeler og opplæring og råd om maskinene vi selger. Dette håndteres av våre serviceteknikere i tett samarbeid med selgere. Vi har vår egen tjeneste i Arlöv. Vi betjener også stasjonære og mobile hydrauliske systemer. Kontaktperson Björn S. Hansen: 040-43 99 54. 

Reservedeler
For din sikkerhet lager vi de viktigste reservedelene i Arlöv. I tillegg til dette har vi et veldig velfungerende samarbeid med budfirmaer for leveranser innen 24-48 timer. Vårt motto er at kundenes maskiner alltid skal holdes i gang!

Fakta om AWI Maskin AB

Adresse
AWI Maskin AB
Box 84
Järngatan 29

234 22 LOMMA

Region
Sverige
Skåne län
Lomma kommun

Kontaktpersoner

Malin Andersen
Direkte telefon: +46 709253454

Send til en kollega

0.109