23948sdkhjf

AS ROCKWOOL

AS ROCKWOOL

ROCKWOOL Group ble grunnlagt i 1909 og er i dag verdens ledende produsent av steinullbaserte løsninger. I Norge er ROCKWOOL mest kjent for sitt brede utvalg av kvalitetsprodukter for byggsektoren, som sikrer energieffektive og brannsikre bygninger med god akustikk og et behagelig inneklima.

Steinullens unike kombinasjon av god isolasjon, støydemping, uovertruffen brannvern og lang holdbarhet betyr også at våre isolasjonsprodukter brukes i ikoniske bygninger rundt om i verden; fra Empire State Building i New York til Bolshoi Theatre i Moskva, Eiffeltårnet i Paris og Olympiastadion i London.

ROCKWOOL isolasjonsløsninger

  • Bygningsisolasjon
  • Passiv brannbeskyttelse
  • Teknisk isolasjon
  • Utvendig takisolering
  • Utvendig fasadeisolering

Du kan lese mer om de enkelte produktene på nettsiden vårt.

ROCKWOOL steinullprodukter er basert på en av naturens mest uuttømmelige ressurser - vulkansk bergart, også kalt basalt. Basalt finnes i store mengder. Hvert år skaper vulkansk aktivitet og platetektonikk nye basaltreserver - omtrent 38 000 ganger mer enn mengden ROCKWOOL Group bruker årlig. I vår produksjonsprosess gjenskaper vi hver dag den vulkanske prosessen med å smelte steiner til fibre, for å lage steinullbaserte isolasjonsløsninger av høyeste kvalitet.

AS ROCKWOOL i Norge har ca. 240 ansatte, som omfatter administrasjonen i Oslo, salgsapparatet, og to fabrikker; en i Moss og en i Trondheim.

I dag sysselsetter ROCKWOOL Group over 11 700 mennesker over hele verden. ROCKWOOL er til stede i 39 land og har 46 produksjonsanlegg samt et verdensomspennende nettverk av salgskontorer, distributører og partnere.

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Fakta om AS ROCKWOOL

Adresse
AS ROCKWOOL
Gjerdrums vei 19, Pb 4215 Nydalen, 0401 Oslo
0401 Oslo

Region
Norge
Oslo

Telefon: +45 46561616

Kontaktpersoner

Torkel Wæringsaasen

Send til en kollega

0.094