23948sdkhjf

N.C. Nielsen AS

Rådfør deg med N.C. Nielsen når du skal løse interne transportutfordringer. Vi er Skandinaviens største leverandør av gaffeltrucker, terminaltraktorer og spesialmaskiner. Posisjonen har vi nådd gjennom mange års målrettet arbeid med høy produktkvalitet, service og forretningsforståelse i en rekke bransjer.

N.C. Nielsen tilbyr komplette løsninger som passer alle utfordringer innenfor intern transport. Vi utvikler individuelt tilpassede kundeløsninger. Uansett om det gjelder små palleløftevogner til intern logistikk, terminaltraktorer til havner eller store heavy duty-maskiner.

Vi importerer og forhandler de verdenskjente merken Terberg, Konecranes, Baumann – og samarbeider med TII-Group om Scheuerle og Nicolas om SPMT-trailere. Vi forhandler TAB-industribatterier og våre egenutviklede litium-ion-batterier.

Daglig har vi over 100 servicemontører på norske, svenske og danske veier. De støttes av en landsdekkende serviceorganisasjon – og suppleres av bransjens største reservelager. Dessuten tilbyr N.C. Nielsen Skandinavias største utvalg av brukte maskiner og utstyr – på nettet eller i vårt moderne showroom i Balling.

Trenger du hjelp til å finne den riktige maskinen til ditt behov, eller har du spørsmål, kan du kontakte oss på tlf. +47 679 19 900 eller info@nc-nielsen.no

Fakta om N.C. Nielsen AS

Adresse
N.C. Nielsen AS
Hydrovegen 6
3933 Porsgrunn

Region
Norge
Vestfold og Telemark
Porsgrunn

Telefon: +47 32 88 22 33

Se nettsiden

Kontaktpersoner

Kirsten Laursen

Send til en kollega

0.111