23948sdkhjf

Strecon A/S

STRECON er en ledende utvikler, produsent og leverandør av spennverktøy og hydrauliske presse- og maskinsystemer basert på beltevikling samt robotassistert polering av presse- og støpeverktøy med 2D og 3D geometrier. Vi leverer innovative produkter og maskinløsninger i høy kvalitet, og det meste av produksjon, montering og testing utføres ved STRECONs egne anlegg i Sønderborg, Danmark.

STRECONs forretningsområder inkluderer:

Forspenning av kraftige verktøy

  • Presisjonssmiing (PF): Høystyrke forspenningsverktøy og systemer for optimal krymping av dyser og kjerner som utsettes for høyt internt trykk. Båndviklet forspenningsteknologi brukes først og fremst til presisjonspressing av gjenstander i kald og halvvarm tilstand, som leveres til bilindustrien samt andre høyvolumsapplikasjoner som festeartikler og lignende.

  • Høytrykkssyntese (HPS): Forspenningsverktøy og utstyrsløsninger for produksjon av industrielle diamanter / CBN-produkter under ekstreme trykk og temperaturer. Verktøyteknologen brukes til både produksjon av diamant/CBN-korn og polykrystallinske produkter. Det belteviklede verktøysystemet kan brukes industrielt opp til 80 KBar.

  • Høytrykkseksperimenter (HPE): Verktøysystem for HT / HP-eksperimenter typisk for forskningsformål ved universiteter, f.eks. for geologiske undersøkelser. HPE tilbys som et verktøysystem med og uten endelast; og som et komplett presssystem med høytrykksverktøy opp til 1000T presskraft.

Maskiner og produksjonsutstyr

  • Robot Assisted Polishing (RAP): Et robotassistert maskinsystem for presisjonspolering av metallformingsverktøy og sprøytestøper med 2D- og 3D-geometri. I tillegg til automatiseringsfordeler kan robotpolering tilby en stabil og repeterbar poleringsprosess, jevn overflatekvalitet og en dokumentert produksjonsprosess som kan gjentas uavhengig av den enkelte operatør. Robotpolering har også en positiv innvirkning på det generelle arbeidsmiljøet med minimering av ensidig og fysisk belastende prosessarbeid.

  • Tool Assembly Press (TAP): Kompakt og hydraulisk presseenhet for montering og demontering av presseverktøy som monteres under trykk med konisk innføringsvinkel (dvs. pressfitting). Pressen tilbys opptil 650T i pressekraft.

  • High-Pressure Experiment Press (HPE-Press): Komplett hydraulisk pressesystem med høytrykksverktøy designet for HT/HP-eksperimenter ved universiteter og andre forsknings- eller utviklingslaboratorier. Pressen kan designes for et prosesstrykk på opptil 5,8 GPa og leveres komplett med varmeenhet av prøven (dvs. prøve) og verktøykjøling.

  • Tool Alignment System (ALS): Hydraulisk maskinutstyr for posisjonering og horisontal justering av presseverktøyet som brukes til produksjon av industrielle diamanter / CBN. ALS-systemet kan sikre en anti-tilt av pressverktøyet på maks. 0,2°, noe som vil bidra til økt prosessstabilitet, færre produksjonsstans og havarier samt forbedret levetid på de kostbare karbidverktøyene.

  • Flytplateproduksjonsutstyr: Som en del av en ny produktserie utvikles maskinenheter som kan settes inn i en helautomatisk produksjonscelle for høyvolumproduksjon av polymerstrømningsplater for brenselceller. Slagtiden til cellen vil være ca. 1 min avhengig av størrelse og prosessforhold, men må avklares nærmere med den enkelte kunde. I tillegg til en betydelig forbedring av klokketiden, vil utstyrsløsningen kunne bidra med høy og jevn kvalitet på de pressede strømningsplatene.

  • Spesialutviklede maskiner og produksjonsutstyr for enkeltkunder: Utstyrsløsningene utvikles, produseres og serviceres etter den enkelte kundes behov og ønsker, og er dermed forbeholdt disse kundene. Utstyrsløsningene er rettet mot high-end kunder med behov for flere maskiner og/eller utstyrsenheter.

For mer informasjon
Besøk vår hjemmeside

www.strecon.com

, kontakt oss på +45 74 48 77 88 eller send oss ​​en e-post på

info@strecon.com

Leverandørtjenester

Nyheter

Fakta om Strecon A/S

Adresse
Strecon A/S
Stødagervej 5
6400 Sønderborg

Region
Danmark
Syddanmark
Sønderborg Kommune

Telefon: +45 74 48 77 88

Org. nr.: DK25821505

P nummer: 1008177887

Kontaktpersoner

Lena Haugaard

Send til en kollega

0.156