23948sdkhjf
Del siden

Siedle Nordic Avdeling Norge

Arkitektur på dørstokken - Tidløs design, funksjonalitet og topp kvalitet.

Med mer enn 70-års bransjeerfaring har Siedle en ledende posisjon i det europeiske byggekommunikasjonsmarkedet. Siedle er et tradisjonelt selskap kjent for førsteklasses teknologi, kompromissløs kvalitet og prisvinnende design, men fremfor alt fokuserer vi på det funksjonelle aspektet. Alle produktene våre produseres eksklusivt på stedet der selskapet ble grunnlagt for mer enn 260 år siden: i Furtwangen i Schwarzwald. På denne måten kan vi være sikre på å oppnå den optimale kvaliteten som kjennetegner et Siedle-produkt, en kvalitet som gjør at det er 30-40 år gamle Siedle-anlegg som fortsatt fungerer upåklagelig.

Siedle er etablert i de fire nordiske landene, og det store fokuset på design og kvalitet spiller godt sammen med den nordiske designtradisjonen. Siedle har vært representert med eget selskap i Danmark siden 1989, og i 2008 ble Siedle Nordic A/S etablert med avdelinger i alle fire nordiske land med hovedkontor i København. Selv om Siedle holder til i Schwarzwald i Sør-Tyskland, passer produktene og ånden bak perfekt inn i den nordiske måten å tenke på et enkelt, tidløst design av meget høy kvalitet. Individualitet er vårt designprinsipp, og våre løsninger kan tilpasses i form, funksjon og design etter kundens ønsker. Fra valg av farger og materialer til funksjonsutvalget tilpasser Siedles løsninger seg etter kundenes preferanser og behov. Derfor er Siedle kommunikasjonssystemer like individuelle som brukerne. Det er et spørsmål om personlig stil.

Siedle vet at inngangen er mer enn en dør med ringeknapp, og en adkomst er mer enn bare å åpne bygningens innhegning. Derfor har vi lenge hatt et helt annet syn på terskelen og dens betydning. Terskelsonen, overgangen mellom inne og ute, spiller en mye mer omfattende rolle. Arkitektur på dørstokken er avgjørende for om den skiller eller bygger bro, om den skremmer bort den besøkende eller tar aktivt i mot.

God arkitektur skaper trygghet for gjesten.

Siedle Nordic Avdeling Norge
Lysaker Brygge 35
1366 Lysaker
Norge
Org. nr.: NO993604003
Finn oss på

Kontaktpersoner

{{ contact.name }}
{{ contact.title }}
Last opp flere

Bedriftsportefølge

Last opp flere

Send til en kollega

0.032