23948sdkhjf
Del siden

Hans Følsgaard AS

Følsgaard tilbyr høyteknologiske produkter og løsninger for innen:

Det er Følsgaards visjon å være våre kunders foretrukne Tekniske Partner innenfor våre spesialiteter, og vi skal dermed være et verdiskapende bindeledd mellom våre kunder og leverandører.

Følsgaard gir teknologisk og økonomisk merverdi ved å hjelpe kundene med å utvikle bedre sluttprodukter og redusere kundenes produksjonskostnader, fremme vekst og konkurranseevne.

Samarbeidspartnere - nøye utvalgt for våre kunder
Dyktige medarbeidere og dyktige leverandører er kjernen i vår bedrift. Vi samarbeider kun med de absolutt beste leverandørene på markedet – våre leverandører er nøye utvalgt med fokus på high-end teknologi og de mest kostnadseffektive løsningene.

Mange års erfaring og relasjoner har gitt oss enorm kunnskap og et globalt nettverk – som vi stiller til din disposisjon.

Følsgaard handler med mer enn 20 land i Europa, USA og Fjernøsten.

Verdiskapende lenke
Det er vårt mål å være et verdiskapende bindeledd mellom deg og våre leverandører – både teknologisk og økonomisk. På denne måten skaper vi grunnlag for økt konkurransekraft og dermed potensial for økte markedsandeler – for kundene så vel som for Følsgaard.

Produktspekter med dybde og bredde - både standard og kundespesifikk
Følsgaard kan tilby deg både et dypt og bredt vareutvalg, slik at du kan samle mange kjøp på ett sted og kutte ned på antall leverandører. Vi kan også veilede deg om de ulike produktene.

Følsgaards overholder alle relevante internasjonale standarder og sertifiseringer, og du kan få service fra dem over hele verden.

Med Følsgaard som Din Tekniske Partner får du en samarbeidspartner som kan sikre deg teknisk rådgivning og gjennomtenkte løsningsforslag. Vi fokuserer spesielt på kreativ sparring for design-in-løsninger, hvor hele prosessen fra idé til ferdig løsning gjennomføres etter beste praksis og med det mest kostnadseffektive resultatet i tankene.

Hans Følsgaard AS
Bark Silas Vei 8
4876 Grimstad
Norge
ISO 9001:2015, Achilles Utilities NCE, AAA, ISO 14001:2015
Finn oss på

Kontaktpersoner

{{ contact.name }}
{{ contact.title }}
Last opp flere

Bedriftsportefølge

Last opp flere

Send til en kollega

0.047