23948sdkhjf

Sett tall på dine mikrobiologiske utfordringer!

Tilbys
Utløper
17. september 2022

Det er litt som å kjøpe forsikringer. Vil du sikres best, er det dyrest, men kan du leve med en mindre risikoreduksjon, reduseres betalingen tilsvarende. Motsatt er det jo godt å vite hvor godt du er sikret. Derfor gjør vi en målbar foranalyse som legger tall på slik at du vet hva du kan oppnå.
 
Det kan høres ut som ren rutine når vi definerer et problem til å være f.eks. mugg i luften. Men før dette ligger det en analyse som gjør oss i stand til å identifisere problemet på en målbar måte. Og derfor kommer vi også med et bud på hva selskapet kan oppnå ved å implementere en løsning som f.eks. gir en hhv. 95% eller 99,99% reduksjon i risikoen for forurensning. 

Foranalyse – hva skjer?

 • Vi besøker bedriften din, fordi det er en viktig del av forstudien å se lokaler og forstå produksjonsflyten
 • Vi setter i gang luft- og partikkelmålinger samt overflateprøver på utvalgte steder, som vurderes i forhold til selskapets/produktets problemstilling og mål.
 • Vi analyserer data i samarbeid med dere.
 • Basert på konklusjonen av analysene utarbeider vi tilbud. Ofte med flere alternativer, avhengig av hvor omfattende/trygg løsningen skal være. Fra den «kronede løsningen» til den «akseptable løsningen».
 • Etterfølgende går vi videre til implementering - se vår arbeidsmodell 

  her 

  og se eksempler på våre 

  CASES her.


Ekstra rengjøring er som å tisse på seg… 
Når vi kommer ut og gjennomfører vår forstudie opplever vi at mange selskaper lever med at de f.eks. hver vår/sommer konstaterer muggvekst på lageret og derfor begynner ekstra rengjøring. 
 
Mange selskaper i f.eks. frukt- og grønnsaksindustrien opplever økt muggvekst på vegger i sommertiden. Det kan også være andre utfordringer som endrer seg i løpet av dagen, uken e.lign. Se grafen øverst til høyre - den blå kurven viser nivået av mikrobiologi med FHS-løsninger!

Ekstra rengjøring fjerner i beste fall symptomene i kort tid - men problemet er ikke løst. Disse selskapene har klart seg med ekstra rengjøring, men når vi identifiserer det virkelige problemet, er det store resultater og i mange tilfeller store besparelser i vente.
 
Blant selskaper, som bytter ekstra rengjøring til en permanent FHS-løsning, finner vi ofte bransjer som frukt og grønnsaker, meierier og bakerier, men vi har gode resultater i alle typer matselskaper.  I stedet for ekstra rengjøring fjerner vi det virkelige problemet med permanente løsninger som UVC, ionisering, ozon og/eller antibakterielle matter. Da kommer ikke problemet tilbake neste dag, uke eller vår!

Kontakt oss hvis du vil vite mer om foranalyser eller om våre løsninger generelt. Har du en mikrobiologisk utfordring, har vi en dokumenterbar løsning. No cure, no pay!
Utbyder
FHS Scandinavia ApS

FHS Scandinavia ApS
Strandgade 18
5683 Hårby
Danmark

Bjørn Parelius
Telefon: +47 90045234

Se flere tjenester
Se hele profilen
Kontakt utbyder

Send til en kollega

0.109