23948sdkhjf
Del siden
Kurs

Revisjonsledelse og HMS-revisjon

Periode(r)
Løpende opptakelse

Revisjoner et blant de viktigste verktøyene bedriften har for å kunne sikre at alle ledelsessystemer er godt etablert, etterleves og fungerer optimalt. Et systematiske HMS-arbeid bidrar til kontinuerlig forbedring av HMS-prestasjoner i virksomheter.

Vi lærer deg hvordan du gjennomfører HMS-revisjoner på en effektiv og virkningsfull måte. Vi tar for oss den internasjonalt anerkjente revisjonsmetoden «NS-EN ISO-19011:2018, retningslinjer for revisjon av styringssystemer» og ser på forskjeller og likheter mellom revisjon iht. ISO 9001 (kvalitet), ISO 14000 (miljø), ISO 45001 (arbeidsmiljø) og forskrift om systematisk HMS-arbeid (Internkontrollforskriften). Sammen gjennomgår vi og trener på alle faser i revisjonsprosessen: Planlegging, forberedelser, gjennomføring og rapportering av revisjonsfunn. Vi ser også på oppfølgingsarbeidet etter en revisjon og hvordan din bedrift kan bruke revisjoner i sitt kontinuerlige forbedringsarbeid.  Etter endt kurs sitter du igjen med relevante caser og verktøy som du kan implementere i egen virksomhet.

Personlig sertifisering
Kurset danner grunnlag for flere av de personlige sertifiseringene Kiwa sine kurs kan kvalifiserer deg til. Kurset inngår i både HMS Verneingeniørskolen og i Kvalitetslederskolen, men kan også gjennomføres frittstående.eller som et bedriftsinternt kurs.  

Undervisnings adresse

Kabelgaten 2, 0580 Oslo
Oslo
Norge

Send til en kollega

0.046