23948sdkhjf
Del siden
Kurs

Revisjonslederkurs

Periode(r)
Løpende opptakelse

Revisjoner et blant de viktigste verktøyene bedriften har for å kunne sikre at bedriftens ledelsessystemer er etablert på en god måte, etterleves og fungerer optimalt. ISO 19011 er en internasjonal standard som gir retningslinjer for revisjon, internkontroll og tilsyn av styringssystemer. Vi gir deg praktisk øvelse i planlegging og gjennomføring av en revisjon.

Du lærer hvordan du skal vurdere om systemet fungerer i praksis og tolke og rapportere revisjonsfunn. Vi ser også på hvordan revisjonsresultater kan brukes i virksomhetens forbedringsarbeid.

Kurset er spesielt egnet for deg som leder eller deltar på revisjoner av ledelsessystemer iht. ISO 9001 (kvalitetsledelse), ISO 14001 (miljøledelse), og/eller ISO 45001 (arbeidsmiljøledelse).

Det er ikke et krav, men vi anbefaler deg å ha grunnleggende kompetanse om ISO 9000-familen før du melder deg på kurset.

Kurset inngår i flere av skoleløpene i Kvalitetslederskolen, men kan også tas frittstående.

Ønsker du en eller flere  intrernasjonale sertifiseringer?
Kurset er godkjent av Norsk Sertifisering og danner grunnlag for å bli EOQ-sertifisert (European Organization for Quality) som Quality Auditor, Quality Lead Auditor og eller Quality Manager.

Du kan lese mer om innhold og krav til de ulike titlene og sertifiseringene Kiwa sine kurs kan kvalifisere deg til her: Kvalitetslederskolen.

Undervisnings adresse

Kabelgaten 2, 0580 Oslo
Oslo
Norge

Send til en kollega

0.047