23948sdkhjf
Del siden
Kurs

Systematisk HMS-arbeid

Periode(r)
Løpende opptakelse

Vi lærer deg hvordan du jobber målrettet og effektivt med HMS-arbeid. Du får god innsikt i implementering av HMS-arbeid og HMS-økonomi, slik at virksomheten din kan forbedrer sine prestasjoner. Vi tar også for oss hvordan bedriften utvikler en god HMS-kultur ved hjelp av gode metoder og verktøy for systematisk HMS-arbeid.  

 Vi ser på sentrale lover og forskrifter innen HMS-lovgivningen og hvordan din bedrift jobber med systematisk HMS-arbeid i tråd med regelverket. Vi tar for oss hvordan du utvikler en god HMS-kultur, hvilke aktiviteter og virkemidler som er viktige i et effektivt HMS-arbeid og hvordan bedriften samordner relevante HMS-aktiviteter og tiltak.
Du får metoder og verktøy for systematisk arbeid med oppfølging og forebygging av sykefravær, samt for ivaretakelse av økonomiske forhold knyttet til HMS i arbeidslivet. Du lærer også om sammenhengen mellom systematisk HMS-arbeid og Miljøfyrtårn, EMAS, ISO 14001, ISO 45001 og ISO 9001, og hvilken nytte din bedrift kan ha av gode ledelsessystemer.

Utdannelse innen HMS?
Dette kurset inngår som en del av utdanningen i HMS Verneingeniørskolen, men kan tas frittstående.  

HMS Verneingeniørskolen gir deg mulighet til å utdanne deg som HMS-koordinator, HMS-leder og HMS Verneingeniør.

Kursene dekker også kompetansegrunnlaget for flere etterutdanninger og sertifiseringer
Du kan bli sertifisert sertifisert yrkeshygieniker eller revisor (Quality Auditor eller Quality Lead Auditor).

Skolen har også egne utdanningsløp og sertifiseringer for deg som jobber i BTH eller er ergoterapeut og vil spesialisere deg innen arbeidshelse. Dette kan du lese mer om under: Sertifiseringer og godkjenninger i HMS Verneingeniørskolen.

Undervisnings adresse

Kabelgaten 2, 0580 Oslo
Oslo
Norge

Send til en kollega

0.047