23948sdkhjf
Del siden
Kurs

HMS-ledelse og sikkerhetskultur

Periode(r)
Løpende opptakelse

Vi lærer deg de viktige ledelsesprinsippene for et systematisk HMS-arbeid og hvordan du utvikler et helsefremmende arbeidsmiljø. Vi ser på lovkrav, samt aktuell metodikk og verktøy for å bygge og opprettholde en god sikkerhetskultur på det organisatoriske og psykososiale plan.

Vi tar for oss kjennetegnene for helsefremmende arbeidsplasser og helsefremmende ledelse, og hvilke faktorer i arbeidsmiljøet som påvirker det organisatoriske og psykososiale arbeidsmiljøet. Vi ser også på risikofaktorer i forhold til organisatorisk og psykososialt arbeidsmiljø og metoder for å kartlegge disse.

Etter endt kurs, kan du planlegge, tilrettelegge og gjennomføre risikovurderinger av det organisatoriske og psykososiale arbeidsmiljøet og bidra til at relevante risikoreduserende tiltak implementeres.

Utdannelse innen HMS?
Dette kurset inngår som en del av utdanningen i HMS Verneingeniørskolen, men kan tas frittstående.  

HMS Verneingeniørskolen gir deg mulighet til å utdanne deg som HMS-koordinator, HMS-leder og HMS Verneingeniør.

Kursene dekker også kompetansegrunnlaget for flere etterutdanninger og sertifiseringer. Du kan bli sertifisert yrkeshygieniker eller revisor (Quality Auditor eller Quality Lead Auditor). Skolen har også egne utdanningsløp for deg som jobber i BTH eller er ergoterapeut og vil spesialisere deg innen arbeidshelse. Dette kan du lese mer om her: Sertifiseringer og godkjenninger i HMS Verneingeniørskolen.

 

Undervisnings adresse

Kabelgaten 2, 0580 Oslo
Oslo
Norge

Send til en kollega

0.046