23948sdkhjf
Del siden
Kurs

Sikkerhet og beredskap

Periode(r)
Løpende opptakelse

Alle bedrifter, uavhengig bransje og sektor, har et behov for en bevisst, proativ risikoledelse og en sikker risikostyring og solide beredskapsplaner. Risikoledelse og risikostyring foregår på mange nivåer og forskjellige sammenhenger i organisasjonen – fra overordnet strategisk nivå til anvendelse i enkeltstående prosjekter.  Du lærer deg hvordan du gjennomfører risikovurderinger og risikoreduserende tiltak, hvordan du gransker uønskede hendelser og identifiserer de mest kosteffektive forbedringstiltakene.

Etter kurset skal du kunne bruke resultatet av risikovurderinger for å etablere og videreutvikle virksomhetens beredskap og evt. industrivern. Vi tar for oss myndighetskrav og krav i aktuelle standarder når det gjelder risikovurderinger, metodene grovanalyse og Sikker Jobb Analyse (SJA) og lover, forskrifter og ansvarsforhold innen brann- og ulykkesforebyggende arbeid. Du får også kunnskap om bedriftsintern beredskap og industrivern, hvordan du  planlegger, gjennomfører og evaluerer beredskapsøvelser og hvilke barrierer som kan forhindre rapportering av uønskede hendelser i bedriften din.

Utdannelse innen HMS?
Dette kurset inngår som en del av utdanningen i HMS Verneingeniørskolen, men kan også tas frittstående. HMS Verneingeniørskolen gir deg mulighet til å utdanne deg som HMS-koordinator, HMS-leder og HMS Verneingeniør.

Undervisnings adresse

Kabelgaten 2, 0580 Oslo
Oslo
Norge

Send til en kollega

0.049