23948sdkhjf
Del siden
Kurs

NDT - videobasert kurs i Penetrant testing (PT), Nivå 1+2

Periode(r)
Løpende opptakelse

Vårt NDT-kurs gir deg kvalifiseringsgrunnlag til sertifisering som NDT-operatør i henhold til NS-EN ISO 9712/Nordtest. PT er en av testmetodene innen NDT (Non-destructive testing), eller det vi på norsk kaller ikke-ødeleggende prøving. For å kunne gjennomføre Penetrant testing (forkortet: PT) på en god og sikker måte, må du ha fullført opplæring som kvalifiserer deg til sertifisering innen metoden.

Med vårt NDT-kurs får du grunnlag for sertifisering som NDT-operatør i henhold til NS-EN ISO 9712 / Nordtest.

Innhold og gjennomføring
Dette kurset tar deg gjennom teorien, bruksområdene og fordeler og muligheter knyttet til PT. Vi ser også på hvordan Nordtest/ ISO 9712 gir gode rutiner og kontroll og hvordan du bruker PT på en effektiv og lønnsom måte.

Fullført kurs kvalifiserer deg til sertifisering som NDT-operatør iht. NS-EN ISO 9712 / Nordtest.

Kurset strekker seg over 7 arbeidsdager. De to første dagene foregår som online videoundervisning. Påfølgende uke kommer du på samling hos oss. Samlingen består av tre dager undervisning og to dager eksamen. Erfaringsmessig stiller våre kursdeltakere godt forberedt til eksamen. 

Kursbevis og sertifikat
Etter fullført kurs mottar du kursbevis fra Kiwa. Sertifikat utstedes av et akkreditert sertifiseringsorgan etter godkjent eksamen og dokumentasjon av nødvendig praksis.

Andre NDT-kurs
Vi holder kurs og resertifiseringskurs innen de fleste NDT-metodene. Du får et godt overblikk ved å sjekke under: Kurs i NDT fra Kiwa på våre nettsider.

Undervisnings adresse

Forusparken 22, Stavanger
Stavanger
Norge

Send til en kollega

0.065