Jule-AM og -TM er sluppet nå

Sjekk høydepunktene her på nett. Eller kjøp papirutgavene med SMS.

Skal du bare ha en utgave av bladene våre i år (de kommer samlet), så der dette for det første et utsøkt godt valg. Og for det andre får du ikke bedre tilbud enn på SMS akkurat nå. Jeg for min del vil anbefale et abonnement...
Skal du bare ha en utgave av bladene våre i år (de kommer samlet), så der dette for det første et utsøkt godt valg. Og for det andre får du ikke bedre tilbud enn på SMS akkurat nå. Jeg for min del vil anbefale et abonnement... Foto: Haakon Førde
Sist oppdatert

Greit. Vi er ikke helt nøytrale her i redaksjonen :) Til gjengjeld er vi ekstra stolte av årets siste utgaver av AnleggsMagasinet og TransportMagasinet.

For spør du oss står høydepunktene i kø!

ABONNENT? Ja, mange faste lesere har allerede fått og åpnet denne julepakken. Men er du ikke abonnent, da er det fortsatt mulig å tegne seg via knappen oppe til høyre eller klikke her. OBS! Da får du også ettersendt disse desemberutgavene.

SMSer også en god løsning for AM og TM #10! Det kan i hvert fall ikke bli enklere: Send kodeord send TAB2223 til på SMS til 2205. Koster 149,- for begge bladene inkl. frakt.

Måbødal-saken i TM har du kanskje allerede sett en smakebit på, så her noen flere eksempler på oppslag og saker det er verd å abonnere for:

Penger tilgode?
Penger tilgode? Foto: AM 10-18
Old school - og gjør det bra!
Old school - og gjør det bra! Foto: TM 10-18
Kjendis :)
Kjendis :) Foto: AM 10-18
Verd å få med seg.
Verd å få med seg. Foto: TM 10-18
Tøøøøøft!
Tøøøøøft! Foto: AM 10-18
Tar transport på alvor
Tar transport på alvor Foto: TM 10-18