Årets viktigste tips fra Tungt!

Jul hver måned i 2016!

- Det er jo jul! Alle skal kjøpe pakker! Dette må jo være et godt tips å skrive om? Slik lød mailen fra sjefen forleden. Dermed var det gjort. Selv om vi ikke pleier å reklamere redaksjonelt, er vi glade for å tipse om våre egne blader.

Velg selv: Tipset er like bra på din lokale Statoil julaften kl. 14.00 (hilsen oss som vet). Men det enkleste er NÅ på linken i bunn av artikkelen. Og da får du i tillegg et gavekort på 200 kroner på kjøpet.
Velg selv: Tipset er like bra på din lokale Statoil julaften kl. 14.00 (hilsen oss som vet). Men det enkleste er NÅ på linken i bunn av artikkelen. Og da får du i tillegg et gavekort på 200 kroner på kjøpet. Foto: Haakon Førde
Sist oppdatert

Vi er stolte av bladene våre. Så er de da også hovedakelig laget etter tips fra dere lesere.

Blårussjefens innspill har derfor noe for seg - et gaveabonnement gleder mer enn «bare» julaften.

Gaveabonnementet består av TransportMagasinet, AnleggsMagasinet og Bruktnytt - satt sammen i en rimelig pakke som det kun tar noen sekunder å bestille.

Da gir du vekk ikke mindre enn 30 utgivelser totalt. Og til 70% rabatt, er det også god butikk i forhold til å kjøpe bladene i løssalg.

Her er dealen:

Vi i redaksjonen spleiser på ett til sjefen. Og hvem vet? Om du diskret sender dette tipset videre til kona, din egen sjef eller barna, så kanskje du også får får jul i heimen - hver måned hele året!

Følg denne linken, så får også den som gir abonnementet selv et gavekort på 200,-.

Denne saken ble første gang publisert 10/12 2015, og sist oppdatert 06/04 2017