23948sdkhjf
Sponsored content

Trenger bil bedriften din kassekreditt?

Hvis du har en ny, eller en gammel bil bedrift, så bør du vite noe om kassekreditt. Dette kan nemlig hjelpe deg med å oppnå mer økonomisk stabilitet, og å løse finansielle hastigheter når det trengs.

Hva er kassekreditt

Kassekreditt kan være et godt alternativ til bedriftslån. De er ikke alle bedrifter som kvalifiserer seg til et slikt lån, og det kan dessuten være vanskelig å få dersom man er en nyoppstartet bedrift. Som ny bedrift kan du søke om kassekreditt. Da kan du få tilgang på kreditt der du kun betaler renter av det du faktisk bruker. Så et søk om kassekreditt kan passe godt for deg og din bedrift. 

For å kvalifisere seg til kassekreditt kan du ikke ha noen betalingsanmerkninger, og du må sørge for at du har ryddig økonomi. Du må også ha god betalingshistorikk og en oversikt over gjeld og eiendeler som kan sjekkes. Når du søker om kassekreditt vil søknaden gjennomføres automatisk. Det betyr at nye bedrifter kan bli avslått, og må søke manuelt med en rådgiver. Bedrifter som kan få kassekreditt er aksjeselskap, enkeltmannsforetak, DA og NUF. 

Utgifter som nyoppstartet bedrift

Det er ingen hemmelighet at summene i utgifter- og inntekter-posten spriker stort når man har en ny bedrift. Det kan være vanskelig å bemanne alle utgiftene når man ikke har opprettet seg en fast kunde base eller stor kapital. Enkelte har investorer å støtte seg på, mens andre opererer kun fra egen kapital. 

Utgifter kan være alt fra leie og strøm til lokale der du jobber, og til materiale og andre fysiske omkostninger. I den første perioden av en bedrifts liv, så er det viktig å vite om alle måtene man kan skaffe penger på, enten det er ved lån eller kreditt. Kasssekreditt kan vre en fin måte å fås tart i bedirften din på, og for å bemanne utgifter som er helt nødvendige for at en bedrift skal kunne overleve. 

Slik får du kassekreditt

Det er svært enkelt å søke om kassekreditt, og du får det dersom du oppfyller kravene for det. Prosessen er dessuten helt automatisk, og krever kun disse enkle oppgavene:

  • Du må ha organisasjonsnummer på bedriften du ønsker å søke om kassekreditt til
  • Du må ha signaturrett til bedriften som skal ha kassekreditt
  • Du må ha 2 minutter til å fullføre søknaden, som prosesseres automatisk. 

Så enkelt er det, og om du blir godkjent vil du ha kassekreditt tilgjengelig til bruk. 

Send til en kollega

0.016