ABAX inngår ny og stor avtale i Kina

Den kinesiske industrigiganten Sinochem har valgt teknologiselskapet ABAX som foretrukken leverandør av telematikkløsninger til sin flåte av tankbiler og tungmaskineri.

Det er lov å håpe at den kinesiske industrigiganten Sinochem ser litt mer positivt på avtalen med ABAX enn det deres representanter gir uttrykk for. Her sammen med Thomas Kvifte, Director Customized Solutions ABAX (nr. to fra venstre) og Bjørn Erik Helgeland, COO ABAX Group (nr. fire fra venstre).
Det er lov å håpe at den kinesiske industrigiganten Sinochem ser litt mer positivt på avtalen med ABAX enn det deres representanter gir uttrykk for. Her sammen med Thomas Kvifte, Director Customized Solutions ABAX (nr. to fra venstre) og Bjørn Erik Helgeland, COO ABAX Group (nr. fire fra venstre). Foto: ABAX
Sist oppdatert

– Avtalen er en viktig strategisk milepæl for oss, og bidrar i stor grad til å styrke vår posisjon i det kinesiske markedet, sier Petter Quinsgaard, daglig leder i ABAX Group. Den treårige avtalen betyr at ABAX kan se frem mot å leverer opp til 40.000 abonnementer årlig til Sinochem. I tillegg anser ABAX avtalen som en viktig plattform for å kunne fortsette å drive den teknologiske innovasjonen innen telematikkindustrien.

ABAX åpnet opp det kinesiske markedet i juli i fjor og allerede i desember annonserte strategisk partnerskap med telegiganten China Mobile.

– For ABAX beviser dette at vår teknologi og programvareløsninger er av høyeste kvalitet. Vårt fokus fremover blir å levere førsteklasses service for vår nye kunde, sier Anfinn Hammer Feng, adm. direktør i ABAX China Ltd.

Denne saken ble første gang publisert 17/03 2017, og sist oppdatert 07/04 2017