APX systems går inn i Kina

APX systems har inngått avtale med Shanghai Second Polytechnical University (SSPU).

Professor Jinghui Yang fra SSPU (t.v.) sier at kompetansen til APX systems er unik. Her sammen med professor Kesheng Wang fra NTNU og daglig Jan Erik Evanger fra APX systems AS.
Professor Jinghui Yang fra SSPU (t.v.) sier at kompetansen til APX systems er unik. Her sammen med professor Kesheng Wang fra NTNU og daglig Jan Erik Evanger fra APX systems AS.
Sist oppdatert

Daglig leder i APX systems, Jan Erik Evanger, uttaler at den inngåtte avtalen med universitetet er en riktig oppstartsmåte i Kina.

– Våre løsninger er konseptuelle og krever høy teknisk kompetanse, sier Evanger, og forteller at det var selskapets tidligere inngåtte samarbeid med NTNU og professor Kesheng Wang som dannet grunnlaget for avtalen med universitetet i Shanghai.

APX systems er et norskeid selskap som har utviklet intelligente produksjons- og logistikkløsninger på Windows-plattformen siden 1992. Med innovasjon i fokus, har selskapet klart å skaffe seg en posisjon i verdenstoppen når det gjelder utvikling av løsninger som benytter RFID, strekkoder, GPS og EDI, som databærere. Selskapet har en stor løsningsportefølje.

 

Unik kunnskap

Professor Jinghui Yang ved SSPU sier at teknologien og kunnskapen som APX systems innehar er helt unik og er veldig velkommen i Kina. SSPU har allerede kunder som har behov for intelligente produksjons- og logistikkløsninger som støtter industri 4.o.

To av APX systems sine løsninger blir nå installert på to laboratorier i Shanghai for uttesting. I tillegg har SSPU flere prosjekter hvor løsningene til APX systems er aktuelle.

Professor Wang har på sin side løsninger fra APX systems installert på sitt laboratorium i Trondheim.

– For oss er det viktig å ha et nært samarbeid med selskaper som APX, da disse tilfører oss en praktisk tilnærming i det forskningsarbeidet som vi utfører, sier professoren.

Denne saken ble første gang publisert 22/10 2015, og sist oppdatert 06/04 2017