Arrangerer DHL-Stafetten OSLO

DHL Express Norge går inn som hovedsponsor for "verdens største mosjonsløp" som går av stabelen i Frognerparken 21. juni 2016.

Over 200.000 deltakere løp DHL-Stafetten i Danmark i fjor, noe som gjør dette til verdens største mosjonsløp. Nå har Terje Aarbog tatt stafettpinnen til Norge der DHL-Stafetten OSLO arrangeres den 21. juni.
Over 200.000 deltakere løp DHL-Stafetten i Danmark i fjor, noe som gjør dette til verdens største mosjonsløp. Nå har Terje Aarbog tatt stafettpinnen til Norge der DHL-Stafetten OSLO arrangeres den 21. juni. Foto: DHL
Sist oppdatert
Løpet skal foregå i Frognerparken med start og mål ved Skøyen skole
Løpet skal foregå i Frognerparken med start og mål ved Skøyen skole Foto: DHL

Deltakerne kan glede seg til en løpsfest med fokus på teamarbeid og sosialt samvær med de andre deltakerne og alle som heier på sine langs løypa. DHL-stafetten OSLO skal ikke bare være et mosjonsløp – intensjonen er også å lage en folkefest. Det som ifølge DHL vil gjøre dette løpet annerledes, er alle aktivitetene rundt løpsområdet.

Løpet skal foregå i Frognerparken på en utradisjonell, flat, tilskuervennlig og utrolig vakker løype i hjertet av Oslo.

Det vil bli laget i stand et hyggelig piknikområde, hvor man kan beundre de vakre fasilitetene Frognerparken og Vigelandsanlegget har å tilby. Piknikområdet er plassert på gressarealet sør for Skøyen skole rett ved start- og målområdet, slik at man lett kan følge med på hvordan det går med både eget og konkurrerende lag.

– Dette gleder vi oss til, sier en entusiastisk Terje Aarbog, administrerende direktør i DHL Express (Norway). – Vi ønsker å bruke arrangementet til å motivere og engasjere ansatte, kunder og konkurrenter, fortsetter han.

DHL Express er hovedsponsor, mens Aftenposten er mediesponsor. Bedriftsidretten står for gjennomføringen av selve arrangementet.

Stort i Danmark

Helt siden midten av 80-tallet har DHL i Danmark sponset DHL-Stafetten, som nå arrangeres i flere danske byer. Over 200.000 deltakere løp DHL-Stafetten der i fjor, noe som gjør dette til verdens største mosjonsløp.

Terje Aarbog, administrerende direktør i DHL Express (Norway), sier at dette er en stor suksess i Danmark og han tror derfor at DHL-Stafetten også vil bli positivt mottatt i Norge.

– Som danskene starter vi også i hovedstaden, men vi har lokasjoner over hele landet, og ser ikke bort fra at stafetten med tiden kan vokse, sier Aarbog.

Arrangementet får en uformell stil. Det kan være bedriften, en vennegjeng, eller borettslaget for den saks skyld, som kan delta. Alt de må gjøre er å danne lag på fire personer og melde seg på.

– Vi gleder oss veldig til 21. juni, og ser frem til en hyggelig ettermiddag og kveld sammen med alle deltakere, avslutter Terje Aarbog.

Denne saken ble første gang publisert 01/03 2016, og sist oppdatert 06/04 2017