Banebrytende e-handelsløsning til Schenker

DB Schenker Logistics i Arlandastad utenfor Stockholm blir første bruker av Swisslogs e-handelsløsning CarryPick.

Løsningen skal gir DB Schenker Logistics og Lekmer en automatisert vareflyt med rask ordrehåndtering og med høyere kvalitet til en lavere håndteringskostnad enn dagens manuelle løsning.
Løsningen skal gir DB Schenker Logistics og Lekmer en automatisert vareflyt med rask ordrehåndtering og med høyere kvalitet til en lavere håndteringskostnad enn dagens manuelle løsning.
Publisert Oppdatert

 

Løsningen er spesielt utformet for e-handlesbedriften Lekmer.com, Nordens ledende aktør for salg av leketøy samt barn- og babyprodukter på nett.

– I et samarbeid med Swisslog har vi utviklet en lager- og logistikkløsning for Lekmer, som vi er alene om i Europa. Løsningen har en produktivitet som overgår alle andre e-handelsløsninger i bransjen, hevder Anders Holmberg, Business Development Manager i DB Schenker Logistics,

 

65 AGV og 1.500 mobile hyllereoler

Swisslog leverer et mobilt CarryPick-system som består av 65 AGV (Automated Guided Vehicles), 1.500 mobile hyllereoler, syv arbeidsstasjoner samt Swisslogs egenutviklede automasjonsprogramvare WarehouseManager for styring og kontroll av anleggets totale vareflyt. Den automatiserte lager- og logistikkløsningen er en lignende løsning som den Amazon og flere andre verdensledende e-handelsbedrifter benytter.

 

Inngår i Click&Pick

CarryPick inngår i Swisslogs Click&Pick-portefølje som består av ulike moduler som kombineres for å få en tilpasset løsningen for kunden: banesystem, løfteteknologi, programvare, samt standardiserte løsninger som AutoStore, SmartCarrier og CarryPick. Ifølge Swisslog kombineres detter i en skreddersydd skalerbar løsning med høy plukkeffektivitet, en forutsigbar distribusjon og en rask returhåndtering.

Noen av fordelene med CarryPick er høy lagerproduktivitet, effektiv og sikker ordrehåndtering, inklusiv returhåndtering, samt en gunstig totalkostnad. I tillegg er CarryPick skalerbart og kan enkelt dimensjoneres etter fremtidens behov.