Brandsal går videre med Bring

Netthandelen, BliVakker og Cocopanda har inngått ny 3-årig avtale med Posten og Bring som skal transportere og levere 2,5 millioner pakker i året for nettbutikkene.

Bring er svært innovative og villige til å teste ut nye løsninger og teknologi, sier logistikkdirektør Thor Molle (t.v.). Her sammen med eier Einar Øgrey Brandsdal i Brandsdal Group.
Bring er svært innovative og villige til å teste ut nye løsninger og teknologi, sier logistikkdirektør Thor Molle (t.v.). Her sammen med eier Einar Øgrey Brandsdal i Brandsdal Group. Foto: Daniela Cristina Pacheco Halvorsen, Brandsdal Group
Publisert

I 1997 startet Einar Ø. Brandsdal sin første nettbutikk, Euronor. Mange millioner pakker senere er Brandsdal Group til stede i Norge, Sverige, Danmark, Finland, Tyskland og Østerrike – og nå er Polen neste. Her skal nettbutikkene Netthandelen, Blivakker og Cocopanda bli enda større, og pakkene skal fraktes av Posten og Bring.

Den nye avtalen har en verdi på opp mot 300 millioner kroner og innebærer frakt og levering av cirka 2,5 millioner pakker i året.

– Vi er stolte over at vi fortsatt får være med på den fantastiske reisen til Einar og hans team, sier e-handelsdirektør Gunnar Henriksen i Bring.
– Vi er stolte over at vi fortsatt får være med på den fantastiske reisen til Einar og hans team, sier e-handelsdirektør Gunnar Henriksen i Bring. Foto: Birger Morken, Posten

Viktig med én hovedleverandør

– Vi er utrolig glade for å landet avtalen med Bring som vår logistikkpartner, sier logistikkdirektør Thor Molle i Brandsdal Group. – Vi har et fast team som håndterer all logistikk med en driftsoppfølging som er helt i særklasse. Det at Bring er representert i så stor utbredelse i Norden og Europa gjør at vi kan ha en hovedleverandør, noe som også er svært viktig for oss. Bring er svært innovative og villige til å teste ut nye løsninger og teknologi,.

Fleksible leveringsalternativer og sikker og presis distribusjon er de viktigste grunnene til at Brandsdal Group nå fornyer avtalen med Bring, og ifølge en pressemelding er logistikkaktøren svært fornøyd med den nye avtalen.

– Vi er stolte over at vi fortsatt får være med på den fantastiske reisen til Einar og hans team. Posten hentet de første pakkene i garasjen hans for over 20 år siden. Siden da har vi samarbeidet om gode leveranser og å gjøre netthandel enda enklere, raskere og mer bekvemt. Det skal vi fortsette med, sier e-handelsdirektør Gunnar Henriksen i Bring.